2021. gada lielākās un gaidītākās mobilās spēles

Vai arī tev patīk mobilās spēles? Ielūkosimies 2021. gada lielāko mobilo spēļu sarakstā

Izskatās, ka šis būs lielisks gads, jo šogad būs pieejamas jaunas lielās mobilās spēles, tostarp League of Legends: Wild Rift, Diablo Immortal un Catalyst Black. Un, protams, sagaidāmi arī jaunumi no tādām spēlēm kā Pokémon, Warhammer un Witcher.

Lielākās jaunās mobilās spēles 2021. gadā:

  • Final Fantasy VII: The First Soldier
  • Project Cars Go
  • Doctor Who: The Lonely Assassins
  • Dragon Quest Tact
  • Castlevania: Moonlight Rhapsody
  • Catalyst Black
  • Crash Bandicoot: On the Run
  • Diablo Immortal
  • Farlight 84
  • League of Legends: Wild Rift
  • Nier: Reincarnation
  • Pokémon Unite
  • The Witcher: Monster Slayer
  • Total War Battles: Warhammer
  • Warhammer: Odyssey
mobilās spēles

FINAL FANTASY VII: THE FIRST SOLDIER

Final Fantasy VII: The First Solider ir koša kaujas spēle, kurā spēlētājs spēlē kā Solider kandidāts, kurš aprīkots ar letālu ieroču arsenālu. Sagatavojies redzēt daudz pazīstamu vietu un esi gatavs tikt izaicināts uz kauju ar citiem spēlētājiem.

mobilās spēles

Final Fantasy VII: Ever Crisis

Final Fantasy VII: Ever Crisis ir mobilajām ierīcēm paredzēta viena spēlētāja RPG spēle, kas aptver visu Final Fantasy VII laika skalu. Tā nedaudz atgādina izcilo Final Fantasy XV: Pocket Edition, un šī gada laikā tā nonāks pie mobilo spēļu spēlētājiem. 

mobilās spēles

Project Cars Go

Project Cars Go ir ilgi gaidītais mobilais spinoff izstrādātāja Slightly Mad Studios populārajai sacīkšu sērijai. Šī spēle ir vērsta uz nedaudz ikdienišķāku auditoriju, ņemot iedvesmu no CRS Racing spēlēm. 

mobilās spēles

Doctor Who: The Lonely Assassins

Doctor Who: Lonely Assassins nav tipiskā licencētā mobilā spēle. Simulacra un Sara is Missing izstrādātājs Kaigan Games izveidojis šo piedzīvojumu spēli, kas apskata Doctor Who šaušalīgo pusi, nostādot spēlētāju pret baisajiem raudošajiem eņģeļiem. 

mobilās spēles

Dragon Quest Tact

Dragon Quest Tact ir stratēģiska RPG spēle, kurā jāveido komanda ar dažiem pazīstamiem monstriem no šīs klasiskās sērijas. Patiesā gacha stilā spēlētājs var apmācīt, pielāgot un paplašināt savu komandu, pakāpeniski padarot to unikālu.

mobilās spēles

Castlevania: Moonlight Rhapsody

Moonlight Rhapsody ir pavisam jauna mobilā tumšās gotikas piedzīvojumu sērijā. Lai gan par spēli nekas daudz vēl nav zināms, no tās treilera varam spriest, ka tā ir pienācīga spēle, kas kaut kādā ziņā izskatās diezgan līdzīga Symphony of the Night

Lai gan Moonlight Rhapsody sākotnēji tiek izstrādāta Ķīnas tirgum, mēs ceram, ka spēle drīzumā nonāks arī pie mums.

Catalyst Black

Vainglory izstrādātājs Super Evil Megacorp seko vienam no lielākajiem mobilajiem MOBA panākumiem ar Catalyst Black, pavisam jauna veida šaušanas spēli, kas izstrādāta, lai izmantotu mūsu iecienītās platformas priekšrocības. 

Viena no mobilo ierīču lielākajām priekšrocībām ir parocīgums, kas ir ļoti labi, ņemot vērā to, ka lielākā daļa no mums spēlē, kad vien ir iespējams. Catalyst Black tam ir ideāli piemērota, jo tā ir veidota kā  drop in, drop out spēle.

Crash Bandicoot: on the run

Viena no gaidītākajām Glen spēlēm 2021. gadā ir atgriešanās 90. gados, piedaloties pasaulē iecienītākajā Bandicoot skrējienā. Crash Bandicoot: On the Run pamatā ir sērijas mobilā versija, kura ir pazīstama ikvienam. Tā izaicina slīdēt, griezties un lēkāt pa pazīstamām vietām no šīs sērijas vēstures.

Diablo Immortal

Ierindojoties starp Diablo II un III, Diablo Immortal ir pavisam jauns un mobils ekskluzīvs ieraksts šajā sērijā. Tam ir kopīgs vizuālais stils ar Diablo III, tāpēc šīs spēles cienītāji jutīsies kā mājās. 

Bet tā nav vienkārši mobilajām ierīcēm paredzēta III daļas versija. Nē, tas ir pilns ar MMORPG, kas notiek pastāvīgā tiešsaistes pasaulē. Tu vari braucienā ņemt līdzi draugus vai vienkārši iegūt jaunus draugus spēles laikā.

Farlight 84

Lai gan Farlight 84 neapšaubāmi ir ietekmējusies no Fortnite, spēle īpaši pievērš uzmanību varoņiem un viņu spējām. Farlight postapokaliptiskajā vidē ir arī daži diezgan iespaidīgi ieroči un transportlīdzekļi, tostarp milzu zirnekļu tanki. 

Kopumā no spēles varam sagaidīt dīvainu kombināciju starp Fortnite, Brawl Stars un Borderlands. Jebkurā gadījumā, šī noteikti ir spēle, kurai jāpievērš uzmanība 2021. gadā. 

League of Legends: Wild Rift

League of Legends 2021. gadā beidzot debitē ar pavisam jaunu League of Legends: Wild Rift mobilās spēles versiju. Tomēr tā nav tikai vienkāršota versija mazākai platformai. Tas ir tas pats LoL, ko zinām un esam iemīļojuši, tikai izstrādāts speciāli skārienekrāniem. 

Nier: Reincarnation

Nier sērija nonāk mobilajās ierīcēs. Nier: Reincarnation ir jauna versija, kas spēlētājam ļauj kļūt par “Meiteni baltā”, kurai, meklējot pagātnes atmiņas, ir jāpēta pasaule, kas pazīstama kā “Būris”. 

Spēlētājs izspēlē šīs atmiņas, reāllaikā cīnoties ar ienaidniekiem ar visdažādākajiem ieročiem.

Pokémon Unite

Pokémon Unite ir daudz jautru ideju, un tā pārslēdz parasto uz agresiju vērsto MOBA formulu, lai vairāk domātu par konkurenci, ķerot Pokemonus. Pokémon Unite ir veidota kā starpplatformu spēle starp Switch un mobilo versiju, kas palīdzēs izveidot aktīvu spēles kopienu. 

The Witcher: Monster Slayer

Daži var uzskatīt, ka uz atrašanās vietu balstītas spēles ir iedoma, taču tas, kas ir redzams gaidāmajā AR spēlē The Witcher: Monster Slayer, ir iespaidīgi. Spēlē noteikti ir mēģināts atdarināt daudzus oriģinālos spēļu sērijas elementus. Klejot pa pasauli un nogalināt monstrus – ko vēl vairāk varētu vēlēties?

Total War Battles: Warhammer

Lai gan Total War: Warhammer zināmā mērā ir mainīta estētika, fakts, ka šī spēle tiek veidota sadarbībā ar Creative Assembly un Games Workshop kā daļa no kopējās Total War Battles sērijas, parāda NetEase uzticības apjomu. 

Warhammer: Odyssey

World of Warcraft joprojām nav pieejams mobilajās ierīcēs, tāpēc vairāki izstrādātāji ir uzņēmušies izaicinājumu radīt līdzīgu pieredzi mazajam ekrānam. Viens no pirmajiem un veiksmīgākajiem no tiem ir One Thumb Mobile, kurš veidoja Celtic Heroes. Tajā bija redzama milzīga atvērta pasaule, dažādi varoņi un simtiem stundu ilga spēle.

Tagad One Thumb Mobile strādā pie sava nākamā lielā MMORPG, Warhammer Odyssey, kas notiek tādā pašā nosaukumā esošajā Warhammer Visumā, un kura mērķis ir nodrošināt PC līdzīgu MMORPG pieredzi. 

Saistītie raksti:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us