2011. gada IFA izstādē LG demonstrē pilnu 3D ekosistēmu

LG Electronics (LG) 2011. gada IFA izstādē demonstrē visplašāko 3D ierīču klāstu, sākot no viedtālruņiem līdz TV, tādējādi akcentējot savas līderpozīcijas 3D jomā. Prezentācijas “Do it all in 3D” laikā LG iepazīstina ar CINEMA 3D viedo risinājumu klāstu tādos produktos kā TV, monitori, projektori, piezīmjdatori, mājas kinoteātra sistēmas, kā arī viedtālruņi.

Pēdējā gada laikā LG paplašinājis 3D ierīču izmantošanas iespējas un to saturu. Jāatzīmē 3D displeja kvalitātes uzlabojumi, kā arī LG CINEMA 3D TV attēls bez ņirboņas, ko apstiprinājušas Eiropas kvalitātes aģentūras TÜV un Intertek. Savukārt 3D monitori uzlaboti, samazinot paneļa izmēru un ļaujot attēlu skatīties platā leņķī. LG turpina piedāvāt vieglas un bez baterijām lietojamas 3D brilles, kuras izmantojamas ar visiem LG 3D izstrādājumiem.

[img]http://datuve/images/upload/20110901190909.jpg[/img]
Izcilu LG 3D risinājumu klāsta audio kvalitāti piedāvā jaunais CINEMA 3D skaņas HTS, kura 9.1 skaļruņu sistēmas radītā skaņas kvalitāte ir gandrīz līdzvērtīga kinoteātru vai „dzīvo koncertu” skaņai. Stateniskie 3D skaļruņi vēl vairāk bagātina audio kvalitāti ar kāpinātu skaņas pieaugumu, bet 360 grādu darbības reflektors skaļruņos ļauj plūst skaņai visos virzienos.

Jāpiemin arī Optimus 3D viedtālrunis, ar kuru sperts nozīmīgs solis pretī pilnas 3D funkcionalitātes integrācijai ikdienas dzīvē — tūlītējai iespējai ierakstīt, aplūkot un koplietot 3D formāta saturu bez 3D briļļu izmantošanas jebkurā laikā un vietā. Optimus 3D ir aprīkots ar LG patentētu 3D spēļu pārveidotāju, kas ļauj pārvērst 2D spēles uz 3D formātu.

[img]http://datuve/images/upload/20110901190947.jpg[/img]
IFA izstādes laikā LG prezentācijas “Do it all in 3D” notiks trīs daļās. Pirmajā daļā “Izveidojiet 3D” apmeklētāji ar LG Optimus 3D viedtālruni varēs ierakstīt paši savu 3D video augšupielādei YouTube tam īpaši paredzētajā 3D kanālā. Otrajā daļā “Koplietojiet un saglabājiet 3D” tiks demonstrēts, cik patiesībā viegli koplietot 3D saturu ar citām ierīcēm, izmantojot HDMI un DLNA (Digital Living Network Alliance). Savukārt trešajā daļā “Izklaide ar 3D” apmeklētājus iepazīstinās ar aizraujošām 3D spēlēm dažādos LG 3D produktos, kā arī sadarbībā ar vadošā mobilo spēļu uzņēmuma Gamelof izstrādātajām spēlēm.

LG arī turpmāk plāno nostiprināt savas līderpozīcijas 3D jomā, turpinot darbu pie jaunu pētījumu un produktu izstrādes un stratēģisko partnerību veidošanas.

[img]http://datuve/images/upload/20110901191005.jpg[/img]
LG stendu apmeklētājiem 2011. gada IFA izstādē būs plašas iespējas personīgi iepazīties ar izstrādājumiem, kas veido LG 3D ekosistēmu. “Do it all in 3D” LG demonstrējumi notiek Berlīnes meses 11.2. zālē no 2. līdz 7. septembrim.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us