2010. gada futbola pasaules čempionāts tiks rādīts 3D

FIFA un Sony nākuši klajā ar paziņojumu, ka 2010. gada Pasaules čempionāts futbolā tiks ierakstīts un raidīts 3D attēlā. Tas nozīmē, ka 25 pasaules čempionāta spēles tiks ierakstītas, izmantojot Sony videokameras, un tiks rādītas speciālās fanu pulcēšanās vietās visā pasaulē.

Pavisam 7 lielpilsētu iedzīvotājiem būs šī iespēja skatīties 3D ierakstītās futbola spēles turnīra laikā nākamajā vasarā. Diemžēl jāapbēdina Latvijas futbola fanus, jo Rīga nav starp šīm pilsētām. Sony un FIFA ir nolēmuši, ka faniem tiks organizētas futbola translācijas 3D tikai Londonā, Berlīnē, Mehiko, Parīzē, Riodežaneiro, Romā un Sidnejā.

[b]Filma par spēli.[/b]

Oficiālā filma, kas tiks veidota pēc šī pasaules čempionāta beigām, arī būs skatāma 3 dimensijās un būs nopērkama ikvienam tās kārotājam 2011. gadā, taču tās treileri pēc iespējas ātrāk tiks rādīti veikalos, lai iekārdinātu futbola fanus iegādāties šo filmu.

Sony pārstāvji tic, ka nākamajos 12 mēnešos tiks sperti soļi, lai 3D kino padarītu aizvien populārāku. Un šis pasaules čempionāts nebūs vienīgais tāda veida projekts un drīzumā 3D ieņems savu stabilo pozīciju tirgū. Sony Europe prezidents Fudžio Nišida atklāj, ka sākot no 2010.gada Sony izlaidīs tirgū vairākas 3D savienojamas ierīces – Blu-ray disku atskaņotājus, VAIO portatīvos datorus un PlayStation 3. vēlāk viņš arī piebilst, ka jūnija un jūlija mēnesī Sony piedāvās Eiropas patērētājiem viskonkurētspējīgāko 3D attēlu, lai tie varētu izbaudīt katru TV skatīšanās sekundi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us