1188 sveiks sievietes 8.martā

8.martā, Starptautiskajā sieviešu dienā, katra piecsimtā daiļā dzimuma pārstāve, kas zvanīs Uzziņu dienestam 1188, saņems īpašo dāvanu, ko sarūpējuši 1188 puiši – deju apmācības pie Valda Škutāna vai arī dāvanu karti SPA apmeklējumam Dr.Feldmaņa Med SPA. Savukārt visām daiļā dzimuma pārstāvēm, kas šajā dienā zvanīs 1188, pēc sarunas tiks nosūta īsziņa ar sveicienu svētkos.

„Lai arī oficiāli šī nav brīvdiena, tā joprojām sagādā patīkamas emocijas kā sievietēm, tā vīriešiem. Dāmas šajā dienā ne tikai gaida un saņem uzmanības apliecinājumus no vīriešiem, bet arī priecē mūs, jo šajā dienā viņas ir īpaši uzpucējušās un starojošas,” skaidro Valters Māziņš, Lattelecom BPO izpilddirektors.

Kā katru gadu Uzziņu dienests 1188 apkopo informāciju par uzziņām Sieviešu dienā. Arī pērn 8.martā visvairāk zvanījuši tieši vīrieši, kas gribējuši uzzināt gan tuvākos ziedu veikalus, kā arī meklējuši iespējas ziedus dāmām nosūtīt ar kurjera palīdzību.

Vairāki vīrieši ir lūguši padomu, kā sievietes pārsteigt un iepriecināt neierastā veidā – ziedu vietā pasniegt gaisa balonus, vai arī radio ēterā atskaņot iemīļotās dziesmas un apsveikumus.

Tuvojoties svētku dienai, arī sievietes vēlas izskatīties īpaši pievilcīgas, tāpēc pieaug pieprasījums pēc skaistumkopšanas salonu, frizētavu un solāriju uzziņām.

Joprojām daudzus zvanītājus interesē vai 8.marts ir vai nav oficiāli atzīmējamā svētku diena:
– Vai šodien karogs ir jāizkar?
– Sakiet lūdzu vai šī ir darba diena vai arī brīvdiena? Varbūt vismaz saīsinātā diena?
– Vai autobusi šodien kursē pēc darba dienas vai brīvdienu grafika?
– Vai Jums ir informācija, kur un kādas šodien man kā sievietei tiek piešķirtas atlaides?

Tāpat ir daudz to klientu, kas rada patīkamu svētku noskaņojumu arī 1188 operatorēm, sveicot tās sieviešu dienā.

Uzziņu dienests 1188 atgādina – vīrieši, neaizmirstiet iepriecināt mammas, māsas , omītes , tantes, sievas, sievasmātes, mīļākās un darba kolēģes Starptautiskajā sieviešu dienā!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us