1188 izveidojis Jāņu ielīgošanas pasākumu karti

Uzziņu dienests 1188 mājas lapā ir izveidojis Jāņu ielīgošanas pasākumu karti [url=http://www.1188.lv/karte/]www.1188.lv/karte/[/url], kurā tiek apkopota visplašākā informācija par Vasaras saulgriežu pasākumiem un koncertiem, svētku gadatirgiem un tirdziņiem, kā arī izrādēm un citām ar Līgo tradīcijām saistītām aktivitātēm visā Latvijā. Jau šobrīd ielīgošanas pasākumu sadaļā ir apkopoti vairāk nekā 300 pasākumi, un datu bāze pastāvīgi tiek papildināta.

Kā liecina Uzziņu dienesta 1188 apkopotā statistika, intereses par Līgo svētku pasākumiem aktualizējas tieši pirmssvētku un svētku dienās. Cilvēki cenšas brīvdienas izmantot racionāli, tāpēc iepazīstas ar pasākumiem un to piedāvātajām iespējām, lai izvēlētos savai gaumei un vajadzībām piemērotākās atpūtas iespējas. Pieredze liecina, ka cilvēki ne tikai vēlas apmeklēt zaļumballes un pīt ziedu vainagus, bet arī plāno laiku izklaidei ģimenes lokā.

Tāpat pirmssvētku laikā mainās pieprasīto uzņēmumu tops – priekšgalā izvirzās naktsmītnes, kempingi un citas aktīvās atpūtas iestādes, kā arī pasākumu biļešu iegādes vietas, kā arī transporta uzziņas un ēdiena piegādes iespējas svētku dienās un nakts laikā.

Lai Līgo svētku sadaļā 1188.lv portālā būtu pieejama visplašākā informācija, Uzziņu dienests 1188 aicina sadarboties svētku pasākumu organizatorus un iesūtīt informāciju par rīkotajiem pasākumiem uz e-pastu: pasakumi@1188.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us