Labākie skriešanas pulksteņi 2020. gadā: GPS pulksteņi katra budžetam

Problēma ir tāda, ka skriešanas pulksteņu ir daudz, un ir grūti izvēlēties, kurš ir labākais tieši jums. Tiem ir dažādas formas un izmēri, bet vēl svarīgāka ir cena. Tāpēc šo labāko skriešanas pulksteņu sarakstā mēs esam izvēlējušies dažādu cenu diapazonu, lai palīdzētu jums izvēlēties labāko, kas atbilst jūsu vajadzībām un budžetam.

Jūsu prioritāšu saraksta augšgalā jābūt ļoti precīzam GPS, vienkāršai lietojamībai un visaugstākās klases partneru lietotnēm, kas palīdzēs jums mācīties no jūsu statistikas un saglabāt motivāciju.

Tiem, kas skrien ikdienā, pietiks ar tradicionālākiem viedpulksteņiem, piemēram, Apple Watch 5, taču, ja vēlaties trenēties maratonam vai līdzīgam pasākumam, ieteicams apsvērt īpaša skriešanas pulksteņa iegādi, piemēram, Polar, Suunto vai Garmin – uzņēmumi, kuru pulksteņi koncentrējas tikai uz skriešanu un kuriem nav daudz citu funkciju.

Lai gan šeit ir atlasīti labākie no labākajiem, ir vērts padomāt arī par to, kādās situācijās vēlēsieties valkāt pulksteni – daži ir diezgan spilgtās krāsās un, iespējams, tie neiederēsies biroja vidē.

Pagaidām šie ir desmit labākie skriešanas pulksteņi pasaulē:

1. Polar M430

Polar vislabāk pārdotais pulkstenis ar HR (sirdsdarbības) jauninājumu

+ Labs akumulatora darbības laiks;

+ Viegli izmantot;

– Kaitinošs uzlādes vads;

– Nav tas labākais dizains.

Nevienam nav pārsteigums, ka Polar M400 bija Eiropā vislabāk pārdotais skriešanas pulkstenis. Vienkāršs, efektīvs un par labu cenu. 

Jaunajā Polar M430 modelī ir saglabāta lielākā daļa no tā, kas padarīja M400 par iecienītāko skriešanas pulksteni, bet papildus pievienotas jaunas iespējas.

Tas joprojām ir viegli lietojams, ar izturīgu un lielisku dizainu. Lielākais jauninājums ir tas, ka M430 tagad ir iebūvēts sirdsdarbības (HR) monitorings zonu treniņiem un nepārtraukta HR nolasīšana no rokas, lai jūs varētu uzraudzīt savu sirds darbību gan aktivitāšu, gan atpūtas laikā.

Ir arī miega izsekošana un viedie paziņojumi, kā arī nepārtraukti uzlabotās Polar Flow lietotnes priekšrocības, kas ļauj jums pievienot viedo koučingu. Tas pielāgots jūsu spējām un mērķiem, un nodrošina vienu no labākajiem dienas apskatiem uz visu, ko esat paveicis.

Kaut kā Polar burvji ir ievietojuši pulkstenī visus šos viedos rīkus, vienlaikus tiek piedāvāts pienācīgs akumulatora darbības laiks (līdz 30 stundām treniņa izsekošanai). Lai gan tam trūkst padziļinātas skriešanas dinamikas, kādu jūs atradīsit Polar V800 vai Garmin Forerunner 935, tas ir ļoti veiksmīgs skriešanas pulkstenis par ļoti pieņemamu cenu.

Ja jūs īpaši nodarbojaties ar skriešanu pa meža takām un vairāku dienu skriešanas pasākumiem, ir vērts apskatīt arī nesen izlaisto Polar Grit X, kas piedāvā papildu funkcijas, piemēram, spēju pārskatīt ķermeņa ūdens daudzumu un kaloriju uzņemšanu, kā arī norādījumus par atpūtu.

2. Garmin Forerunner 245

Lielisks pulkstenis nopietniem skrējējiem par pieņemamu cenu

 + Ļoti ērts, pat naktīs

+ Iespaidīgs akumulatora darbības laiks

– Miega izsekošana varētu būt precīzāka

– Plastmasas korpuss izskatās nedaudz lēts

Garmin Forerunner 245 (un tā Forerunner 245 Music versija) ir kompakts un viegls, taču tajā ir dažas no uzņēmuma labākajām īpašībām un rīkiem tieši skrējējiem.

Šis ir fitnesa pulkstenis, kas paredzēts skrējējiem, kuri uztver savu hobiju diezgan nopietni. Ir arī aktivitāšu izsekošana riteņbraukšanai, peldēšanai un daudzām iekštelpu sporta nodarbēm. Peldēšana baseinā un spēka treniņi ir divi jauni režīmi, kas pievienoti kopš Forerunner 235 izlaišanas, un mūs īpaši pārsteidza jogas režīms. Mīkstā silikona siksna ir īpaši ērta un nekad negraužas rokā.

Vēl viens 245 papildinājums ir pulsa oksimetrs, lai izsekotu skābekļa piesātinājuma izmaiņām asinīs. Kopā ar sirds ritma mainīgumu tas palīdz pulkstenim (kopā ar lietotni Garmin Connect) novērtēt stresa līmeni visas dienas garumā.

Tā plastmasas apvalks nozīmē, ka Forerunner 245 nav vislabākā izskata Garmin pulkstenis, taču par pārsteidzoši pieejamu cenu, un iepakojumā ir viss nepieciešamais, kas vajadzīgs amatieriem.

3. Garmin Vivoactive 4

Garmin stilīgākais viedais skriešanas pulkstenis ar aktivitāšu izsekotāju

+ Lieliska treniņu izsekošana ar GPS;

+ Mūzikas straumēšana;

– Nav treniņa slodzes uzraudzības;

– ANT + HR režīms vēl nedarbojas labi.

Šis ir pirmais Garmin pulkstenis, kas radīts dizainu mīlošiem skrējējiem, un tas var sacensties ar tādiem pulksteņiem kā Apple Watch un Android Wear.

Tam ir visas Garmin funkcijas, kas nozīmē pilnīgu GPS un sirdsdarbības izsekošanu, daudzu sporta veidu atbalstu un pat mūzikas straumēšanu no Deezer un Spotify (lai gan šeit esošais interfeiss varētu tikt uzlabots).

Akumulatora darbības laiks ilgst četras vai pat piecas dienas parastajā lietošanas režīmā vai 18 stundas GPS treniņa režīmā (sešas, ja atskaņojat arī mūziku). Šim skriešanas pulkstenim ir nerūsējošā tērauda rāmis un ērta gumijota siksniņa, ko var nomainīt, lai tas būtu piemērots jebkuram gadījumam.

Garmin Connect lietotne ir atvērta izstrādātājiem. Līdz ar to ir pieejama milzīga pulksteņa interfeisa un lietotņu opciju izvēle, kas laika gaitā tiks vēl papildināta.

4. Fitbit Ionic

Pirmais Fitbit viedpulkstenis, kura centrā ir fitnesa funkcija

+ Vairāku dienu akumulatora darbības laiks;

+ Mūzika bez tālruņa;

– Lietotņu trūkums;

– Novecojis dizains.

Uz fitnesu vērsts viedpulkstenis bez liekiem traucēkļiem. Fitbit Ionic ir uzņēmuma pirmais viedpulkstenis, kas veidots priekš skrējējiem.

Vairākas dienas ilgs akumulatora darbības laiks, nepārtraukta sirdsdarbības izsekošana, GPS, personalizēta balss apmācība, miega stadiju izsekošana un iespēja saglabāt mūziku bezsaistē, izmantojot Bluetooth austiņas. Iestādīta automātiskā pauze, kas pamana, kad esat apstājies pie luksoforiem.

Izmantojot Fitbit Coach App, jūs varat piekļūt virknei ekspertu vadītu treniņu, kas paredzēti izturības, ātruma un formas uzlabošanai, ja tos lieto kopā ar skriešanas pulksteni.

Lai gan tam nav plaša trešo pušu lietotņu klāsta, izmantojot Fitbit OS, varat piekļūt mazāk populārām lietotnēm.

Ir arī lētāki Fitbit varianti, taču, ja jūs regulāri skrienat un apmeklējat trenažieru zāli vai vēlaties skriet uz skrejceliņa, Ionic ir labākais universālais variants.

5. Suunto Ambit3 Vertical

Izturīgs skriešanas pulkstenis, skriešanai pa meža takām

+ Lielisks bezceļu sensoru komplekts;

+ Labs akumulatora darbības laiks;

– Nav optiskā sirdsdarbības ātruma;

– Diezgan masīvs.

Vēl viens lielisks variants cilvēkiem, kam patīk skriet pa meža takām. Suunto Ambit 3 Run ir lielisks skriešanas pulkstenis sportistiem, kuriem burtiski rūp augstākie un zemākie skriešanas rādītāji. Suunto Ambit3 Vertical ietver altimetru, barometru, kompasu, GPS un termometru, lai izsmeļoši izsekotu visām jūsu āra nodarbēm.

Tas ir piemērots arī pilsētai, taču, iespējams, ka šai videi atradīsiet labākas alternatīvas.

Šajā skriešanas pulkstenī ir arī ierobežoti viedtālruņu paziņojumi (ieskaitot zvanītāja ID un e-pasta atbalstu), pateicoties Bluetooth savienošanai pārī. Tam var būt tikai vienkrāsains displejs, taču tas lieliski atsaucas uz akumulatora darbības laiku, kas ilgs vairākas dienas pat ar regulāru GPS lietošanu. Viens mīnuss – ja vēlaties sirdsdarbības rādījumus, jums būs nepieciešama papildu siksniņa.

6. Polar Vantage V skriešanas pulksteņi

Gandrīz kā treneris uz rokas

+ Viegls un stilīgs;

+ Darbības jaudas izsekošana;

– Nav mūzikas;

– Siksna var izrādīties neērta.

Šis iespējams ir mūsu iecienītākais Polar pulkstenis, un to sauc par Vantage V. Tas ir daudz vieglāks un stilīgāks, nekā daudzi citi zīmola radītie produkti.

Tas ir viens no labākajiem variantiem, lai izsekotu daudzus statistikas datus, tostarp atpūtas un treniņu ieskatus, kurus ne katrs skriešanas pulkstenis ļauj jums redzēt. Tas ir īpaši unikāls arī ar ieskatu skriešanas rādītājā ar nosaukumu Power.

Power ir veids, kā uzraudzīt piepūli, ko jūs ieguldāt skrējienā, un tas var būt īpaši noderīgs ikvienam treniņam, ja nevēlaties pārspīlēt un riskēt gūt traumas.

Lielākā daļa sportistu atradīs kaut ko noderīgu Vantage V, un ar akumulatora darbības laiku, kas var tikt galā ar 40 stundu nepārtrauktu treniņu, jūs, iespējams, priecāsieties par to, ko šis pulkstenis nodrošina par šo cenu.

7. Apple Watch 5

Ikdienas skrējējiem, kuriem svarīgs ir stils

+ Skrienot nav vajadzīgs ņemt līdzi telefonu;

+ Vienmēr ieslēgts displejs (AOD);

+ Viegls;

– Treniņa lietotnei nav detalizētas informācijas;

– Akumulators jaunajam modelim varētu būt labāks.

Watch 5 izskatās identisks pagājušā gada Watch 4, taču tajā ir always-on displejs (AOD), kas ir ideāli piemērots fitnesam. Ir arī papildu veselības funkcijas, kā arī labāks akumulatora darbības laiks.

Tas ir mūsu iecienītākais universālais viedpulkstenis un lielisks palīgs, it īpaši, ja jums ir sim kartes versija, kas ļauj straumēt Apple Music bezvadu austiņās, kas darbojas bez tālruņa.

Tam ir automātiska vingrinājumu noteikšana, kas ir lieliski seko līdzi jūsu darbībām. Piemēram, ja aizmirstat kaut ko sākt, jūs saņemat brīdinājumu, kurā teikts, ka notiek vingrinājums, un jautājumu, vai vēlaties to izsekot.

Ir vērts pieminēt, ka dati, ko tas apkopo, pirms pamana skrējienu, nav tik precīzi. Distance bieži vien ir mazāka.

Negatīvi ir tas, ka, salīdzinot ar dažiem citiem šajā sarakstā redzamajiem pulksteņiem, dienas laikā akumulatora līmenis samazinās ātrāk.

8. Garmin Forerunner 935

Uzlabots izsekošanas rīks amatieru un nopietnu sportistu mērķu sasniegšanai

+ Detalizēta skriešanas statistika;

+ Ilgs akumulatora darbības laiks;

– Nav mūzikas atskaņošanas;

– Dārgs.

Mazliet kā Fenix ​​5X, kam ir plānāks korpuss, ar Forerunner 935 Garmin ir pārņēmis visu, ko iemācījies no visiem šiem GPS skriešanas pulksteņu izgatavošanas gadiem, un pielietojis to visu šīs ierīces ražošanā. Šis, šķiet, ir vispilnīgākais, līdz šim redzētais, skriešanas pulkstenis.

Šis ir skriešanas pulkstenis nopietniem skrējējiem un triatlonistiem.

Papildus uzticamajam GPS, ir pieejams plašs uzlabotas skriešanas metrikas klāsts, ieskaitot ritmu, zemes kontakta laiku, vertikālo svārstību, VO2 max, atpūtas laika vadību un daudz ko citu.

Šeit uzsvars tiek likts uz skrējiena datu izmantošanu, lai pielāgotu treniņu, veiktu izmaiņas formā, piemēram, saīsinātu soli, un sekotu līdzi kopējai treniņu slodzei.

Jūs arī saņemat līdz 50 stundām UltraTrac GPS apmācību ar pilnu uzlādi, viedos paziņojumus no pievienotā tālruņa, kā arī iespēju pielāgot pulksteņa funkcijas, pievienojot to no daudzajām Garmin programmatūras IQ Connect lietotnēm.

9. Garmin Fenix 5 Plus skriešanas pulksteņi

Fenix iegūst iespaidīgu jauninājumu

+ Tiešām izturīgs;

+ Labs dizains;

+ Daudz dažādu sporta veidu atbalsts;

– Dārgs;

– Samazināts akumulatora darbības laiks.

Ja meklējat labāko sporta un piedzīvojumu pulksteni, šī Garmin Fenix līnijas jaunākā, atsvaidzinātā versija ir tik laba, cik vien var būt. Tas ir pilns ar jaunām funkcijām, tostarp iebūvētu mūziku, bezkontakta maksājumiem un krāsu topo kartēm.

Viens no šī skriešanas pulksteņa galvenajiem trūkumiem ir tas, ka tam derētu noturīgāks akumulators. Mēs būtu vēlējušies, lai ir vairāk gan akumulatora enerģijas, gan jaudas, gan darbības dinamikas.

Bet mūsu acīs tas joprojām ir skriešanas pulkstenis, kas noteikti pārspēj citus. Bet, paturot prātā, ka tā cena ir ļoti augsta, jums patiešām ir nopietni jāpievēršas un jāiedziļinās savā peldēšanas, braukšanas ar velosipēdu, skriešanas un pārgājienu sniegumā, lai pat apsvērtu šādu cenu, jo, ja jūs vienkārši skrienat pa pilsētu, tad tā būtu jūsu naudas un pulksteņa spēju izniekošana.

10. Samsung Galaxy Watch Active 2 skriešanas pulksteņi

Lētāks nekā Apple Watch, un stingrs konkurents citiem skriešanas pulkteņiem

+ LTE pieejamība;

+ Iespaidīgs akumulatora darbības laiks;

– Maz trešo pušu lietotņu;

– ECG funkcija pašlaik ir bloķēta.

Samsung Galaxy Watch Active 2 ir lielisks skriešanas pulkstenis, un tagad tam ir digitāla rotējoša ciparnīca, kas padara tā vadīšanu kustībā daudz vienkāršāku un mazāk kaitinošu nekā iepriekšējo modeļu skārienekrānu vadību.

Ir “virtuālais treneris”, kas palīdzēs jūsu ritmam, automātiska aktivitātes noteikšana un precīza sirdsdarbības kontrole, (brīdinot par patoloģiskām izmaiņām). Ir arī ECG monitors, taču pašreiz tas ir pieejams tikai Dienvidkorejā, tāpēc, lai to izmantotu, būs jāgaida programmaparatūras atjauninājums.

Starp uzlādēm Galaxy Watch Active 2 vajadzīgas aptuveni divas dienas, kas, iespējams, nešķiet daudz, salīdzinot ar Garmin Forerunner, taču ir diezgan iespaidīgi pilnvērtīgam viedpulkstenim.

Arī cena ir iespaidīga; lai gan Galaxy Watch Active 2, uzsākot darbību 2019. gadā, bija dārgs, turpmākie cenu kritumi padarīja to par daudz pieejamāku iespēju skrējējiem.

Saistītie raksti:

http://datuve/raksts/8857/bezmaksas-virtualais-maratons-asics-uzsak-virtualo-stafetes-maratonu/
http://datuve/raksts/8840/ka-dazadam-iericem-pievienot-bluetooth-austinas/
http://datuve/raksts/8833/atrasts-veids-ka-atturet-bernus-no-mazo-bateriju-norisanas/
http://datuve/raksts/8848/celosana-laika-jauni-aprekini-pierada-tas-ticamibu/
http://datuve/raksts/8862/aptauja-57-vecaku-zinasanas-par-kibermobingu-aizvien-ir-zemas/
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us