Android Auto jau atkal saskaras ar kļūdām – šoreiz lietotnē YouTube Music

Android Auto

Google jau ziņoja, ka līdz gada beigām plāno izbeigt pakalpojumu Google Play Music, un uzņēmums nesen sāka sūtīt pēdējos atgādinājumus tiem, kuri joprojām izmanto šo pakalpojumu. Meklēšanas gigants cer, ka visi vienkārši pārslēgsies uz pakalpojumu YouTube Music, nodrošinot lietotājiem nepieciešamos rīkus, lai ar dažu klikšķu palīdzību migrētu savus datus. Bet pieredze ar YouTube Music nebūt nav nevainojama. Bijušie Google Play Music lietotāji nesen ir atklājuši kādu lielu kļūmi pakalpojumā Android Auto. Tā ir saistīta ar ‘shuffle’ jeb mūzikas saraksta sajaukšanas funkciju, kas, kā izskatās, YouTube Music lietotnē nemaz nedarbojas. 

Google forumos neapmierināti Google Play Music lietotāji pauž neapmierinātību. Kāds lietotājs stāsta, ka viņa mīļākā funkcija esot bijusi tā, ka varēja Google Play pakalpojumā uzspiest dziesmām īkšķīti, lai pēc tam, iekāpjot auto, tās varētu atskaņot lietotnē Android Auto

Atskaņošanas saraksts ar īkšķiem lietotnē YouTube Music tagad tiek saukts par ‘Your Likes’

“Kad es manuāli uzspiežu šim atskaņošanas sarakstam “shuffle” opciju, vai Google balss asistentam saku ‘Hey Google, shuffle my Your Likes playlist on YTMusic’, tas galu galā sajauc mūziku, kas nav šajā atskaņošanas sarakstā, ar mūziku, kas ir. Un es beigās klausos virkni dziesmu, kuras man pat neinteresē,” Google forumā skaidro kāds lietotājs.

Vairāki citi lietotāji ir apstiprinājuši, ka tas pats notiek arī viņu ierīcēs, taču dīvainā kārtā viss darbojas pareizi, ja YouTube Music tiek darbināts tikai telefonā, nevis Android Auto pakalpojumā. Pastāv iespēja, ka to visu izraisa Android Auto lietotnes kļūme, tāpēc tagad vienīgā cerība uz labojumu ir saistīta ar atjauninājumu, kuru Google varētu izlaist jau pavisam drīz. Jaunajai Android Auto versijai ir jāiznāk kuru katru dienu, lai gan vēl nav zināms, vai 5.8 versijai būs labojumi saistībā ar YouTube Music, kas pieejams automašīnās.

Saistītie raksti:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us