Iznākusi jaunākā Microsoft Launcher versija, kas paredzēta Android ierīcēm

Microsoft Launcher lietotnei, kas paredzēta Android operētājsistēmai, iznākusi 6. versija, piešķirot programmatūrai lielu vizuālo kapitālo remontu un veiktspējas uzlabojumu papildu jau esošajai funkcionalitātei.

Launcher 6. versijai ir jauna lietotnes ikona, tumšais režīms, ikdienas fona attēla funkcija (nodrošina Bing), pielāgojamas ikonas, un tagad tā darbojas arī ainavas režīmā. Tiek piedāvāta arī personalizēta ziņu plūsma, kas tiek atjaunināta visas dienas garumā, un vispārīgi veiktspējas uzlabojumi, ieskaitot ātrāku ielādi un samazinātu akumulatora enerģijas patēriņu.

Lietotne ir pieejama lejupielādei šeit no Google Play veikala, un plašāk par izmaiņām Microsoft Launcher var lasīt šeit – Microsoft bloga ierakstā.

Lietotne Launcher ir bijis interesants Microsoft eksperiments, dodot uzņēmumam vietu pasaules lielākajā mobilajā platformā un vietu, kur izpētīt, kā Windows tiek integrēts ar Android. Bet šis jaunākais atjauninājums, šķiet, ir Microsoft gatavošanās dubultā ekrāna Launcher versijas palaišanai, kas būs pieejama Surface Duo ierīcēs.

Microsoft pagājušajā gadā paziņoja par Surface Duo, kuru plānots laist klajā 2020. gada beigās. Tā būs Microsoft ierīce, kurā darbosies Android operētājsistēma.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us