“Infogr.am” iegūst galveno balvu interneta konferencē Amsterdamā

Latvijas datu vizualizācijas uzņēmums “Infogr.am” ieguvis galveno balvu Amsterdamā notiekošajā interneta konferencē “The Next Web 2013”.

Tā ir ikgadēja divu dienu tehnoloģiju konference, kas notiek Nīderlandes galvaspilsētā. Konferenci rīko tāda paša nosaukuma tiešsaites medijs – “thenextweb.com”. Šogad konference pulcēja vairāk kā 2000 dalībnieku un runātāju no jauno tehnoloģiju nozares.

“Infogr.am” ieguva balvu kategorijā “Labākais uzņēmums”. Kategorijā “Labākā mobilā aplikācija” tika apbalvots Lielbritānijas uzņēmums “Powered Now”, bet kategorijā “Labākā interneta aplikācija” – Somijas uzņēmums “Meetin.gs”. Savukārt publikas simpātiju balvu ieguva spāņu jaunais uzņēmums “Tyba”, biznesa portālu “Nozare.lv” informēja “Infogr.am” līdzdibinātājs Uldis Leiterts.

Konferencē “Infogr.am” prezentēja aplikācijas jauno versiju, kas cita starpā piedāvā iespējas infografikas lejuplādēt, dalīties ar tām tiešsaitē un ievietot tās prezentācijās.

Saskaņā ar uzņēmuma sniegto informāciju patlaban “Infogr.am” lieto vairāk nekā 300 000 žurnālistu un blogeru visā pasaulē. Starp lietotājiem ir “The Washington Post”, “The Atlantic”, “VentureBeat”.

Kopš 2012.gada sākuma “Infogr.am” lietotāji radījuši vairāk nekā 700 000 infografiku.

Uzņēmumu 2012.gada februārī dibināja Leiterts un Raimonds Kaže.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us