LG un Megogo piedāvā bezmaksas tiešsaistes piekļuvi filmām Smart TV televizoros

LG Electronics (LG) kopā ar pirmo interneta kinoteātri Megogo.net Baltijas valstīs laiž klajā jaunu, LG Smart TV paredzētu aplikāciju, nodrošinot tiešsaistes piekļuvi plašam videomateriālu klāstam. Tagad interneta kinoteātris Megogo.net būs pieejams LG Smart TV īpašniekiem bez jebkāda papildu aprīkojuma, par brīvu, bez reģistrācijas un jebkurā vēlamajā laikā.

Lai noskatītos filmu, izmantojot šo pakalpojumu, atliek atvērt Megogo pakalpojumu un izvēlēties filmu. Videomateriāli tiek sniegti augstas izšķirtspējas (HD) formātā. Pakalpojums pieejams krievu valodā, bet tuvākajā laikā paredzēts izveidot saskarni arī latviešu valodā, kā arī lokalizēt saturu.

[img]/images/upload/20120613100814.jpg[/img]

“Mēs priecājamies par iespēju sapulcināt pie televizoru ekrāniem visu ģimeni, kā arī draugus, lai noskatītos iecienītākās filmas, seriālus un animācijas filmas. Tāpat, līdz ar aplikācijas Megogo.net ieviešanu LG Smart TV televizoros, mēs esam kļuvuši pieejamāki vecāka gadagājuma cilvēkiem un tiem, kam nav laika meklēt filmas internetā,” stāsta interneta kinoteātra Megogo.net mārketinga direktors Ivans Šestakovs.

“Megogo.net sniedz LG Smart TV lietotājiem brīvu piekļuvi lielam HD satura apjomam. VoD (pieprasījumvideo) popularitāte lietotāju vidū nepārtraukti pieaug, un, jo vairāk būs kvalitatīva satura, jo vairāk šī joma attīstīsies,” stāsta LG Electronics Latvia speciālists Smart TV satura un pakalpojumu jautājumos Jevgenijs Jerjomins.

[b]Par LG Smart TV[/b]

LG Smart TV nodrošina vienkāršu un ērtu piekļuvi plašam augstākās klases interneta satura klāstam, ko piedāvā vadošie pasaules un vietējie pakalpojumu sniedzēji, piemēram, YouTube, Gismeteo, Picasa, vTuner (interneta radio), Delfi, ss.lv, IZZI, Facebook, Twitter, DailyMotion, Tvigle un daudzi citi. LG darbība ir vērsta uz aktīvu piedāvāto aplikāciju klāsta paplašināšanu, tostarp arī no Baltijas satura nodrošinātājiem. Turklāt aplikāciju veikals LG Apps ir vienmēr gatavs piedāvāt jaunus un interesantus pakalpojumus.

[b]Par MEGOGO[/b]

Megogo videotēka aptver vairāk nekā 21 tūkstoti stundu legāla videosatura. Tas ir vairāk nekā 3 500 pilnmetrāžas filmu, 800 animācijas filmu, 700 seriālu, 200 televīzijas raidījumu un koncertu. Ik dienu interneta kinoteātra bibliotēka tiek papildināta ar vairākiem desmitiem stundu videosatura. Megogo lietotājiem ir pieejams daudz ekskluzīvu materiālu – vairāk nekā 120 kino jaunumu, kuru saraksts tiek pastāvīgi papildināts, noslēdzot tiešus ekskluzīvus līgumus ar studijām un lielajiem autortiesību īpašniekiem.

LG Smart TV lietotājiem jau tagad visa videotēka ir pieejama bez maksas, bez reģistrācijas un bez papildu aprīkojuma jaunajos LG Smart TV televizoros.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us