Microsoft: Windows 8 UI tika izveidota pirms Apple laida klajā iPad

Microsoft apgalvo, ka darbs pie Windows 8 lietotāja saskarsnes sācies vēl pirms Apple laiduši klajā pirmo iPad planšetdatora versiju, tādējādi uzsverot, ka saskarsni nav ietekmējusi Apple veidotā. Uzņēmums gan atzinis, ka saskarsnes veidošanas esot bijis pārāk lēns, turklāt šī nav pirmā reize, ka Microsoft paziņojuši, ka produktu izveides procesu vajadzētu paātrināt.

„Visi plānošanas darbi un saskarnes dizaina izstrāde notika vēl pirms iPad nonāca tirgū,” stāsta Microsoft pārstāvis D. Levins. „Mēs zinām, uz kurieni virzāmies, taču mums to vajadzētu darīt ātrāk.”

[img]http://datuve/images/upload/20110617145748.jpg[/img]
Windows 8 lietotāja saskarsni krietni ietekmējusi Metro UI, kas izmantota Windows Phone 7 operētājsistēmā, taču tā nav vienīgā lieta, ko Windows 8 aizņemsies no sava viedtālruņu līdzinieka. Šomēnes tika ziņots par Microsoft plāniem Windows 8 lietotājiem piedāvāt piekļuvi Xbox Live.

Microsoft arī paziņojuši, ka Windows 8 atbalstīs Intel, AMD un ARM arhitektūru. Mēneša sākumā uzņēmuma pirmo reizi demonstrēja Windows 8, parādot jauno, uz skārieniem orientēto saskarsni, kurā ikonas aizvieto lielāki laukumi, kas parāda aktuālu informāciju vai sniedz piekļuvi programmām.

[url=http://www.techspot.com/news/44288-microsoft-windows-8-ui-was-designed-before-apple-launched-ipad.html]TechSpot[/url]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us