Samsung izdalīs Galaxy bezmaksas viedtelefonus iPhone kritiķiem

Kompānija Samsung grasās piedāvāt mikroblogeriem, kuri izvietojuši Tīmeklī negatīvas atsauksmes par iPhone 4, bezmaksas viedtelefonu Galaxy S.

Samsung pauda gatavību bezmaksas piedāvāt Galaxy S viedtelefonu mikroblogeriem, ziņo TG Daily. Kompānija izsniegs Galaxy S arī iPhone 4 īpašniekiem, kuri izvietoja Twitter servisā sūdzības par jaunā iPhone vājo signālu.

Kompānija Samsung pati izvēlas mikroblogerus, kuri saņems bezmaksas aparātu. Kompānija sazinās ar viņiem caur Twitter un lūdz viņus atstāt kontaktinformāciju. Šādu piedāvājumu jau saņēma Londonas iedzīvotāja Tifanija Njūlenda (Tiffany Nieuwland).

Pēc Samsung pārstāvja vārdiem, akcijas mērķis – nodemonstrēt jaunā telefona „iespaidīgo” kvalitāti tiem lietotājiem, kuri vīlušies viņu konkurenta Apple produkcijā.

Atgādināsim, ka apmēram pēc dažām stundām pēc jaunā iPhone4 nonākšanas pārdošanā, tā pircēji sūdzējās par problēmām ar sakariem: ja turēt aparātu kreisajā rokā, pirksti nosedz antenu, un telefons zaudē sakaru ar šūnu. „Antennageita” karstākajā brīdī Apple rīkoja preses konferenci, kur kompānijas pārstāvji apsolīja bezmaksas piedāvāt iPhone4 īpašniekiem pārvalkus, kuri atrisina problēmu.

Tāpat Apple paziņoja, ka ar līdzīgām grūtībām sastopas arī citu aparātu, tieši Samsung Omnia 2, īpašnieki. Šis paziņojums izraisīja Samsung neapmierinātību, kura pārvērtās par labdarības akciju iPhone 4 kritiķiem.

Kā avots izmantota TG Daily (www.tgdaily.com).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us