LG Android viedtālrunis ar Dolby Mobile

2010 gada GSMA Mobilās pasaules kongresā (Mobile World Congress) viens no pasaules vadošajiem mobilo ierīču ražotājiem un tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG), un skaņu iekārtu ražotājs Dolby Laboratories Inc. (NYSE:DLB) prezentēja pirmo LG Android viedtālruni ar Dolby® Mobile tehnoloģijas jaunāko versiju 5.1. multikanālu skaņu.

Dolby Mobile ir audio platforma, kas izstrādāta, lai nodrošinātu piesātinātu, rezonējošu skaņu un uzlabotu klausīšanās pieredzi. Turklāt Dolby Mobile jaunākā versija tagad atbalsta arī 5.1. kanāla skaņu.

Dolby Mobile logo

„Kā viens no vadošajiem uzņēmumiem mobilo tehnoloģiju ražošanā, LG darbojas, lai nodrošinātu novatoriskas iespējas un pieredzi saviem klientiem. Tāpēc mūsu paziņojums ir kā stūrakmens kopīgiem centieniem uzlabot tālruņu tehnoloģiskās un lietošanas iespējas,” sacīja Dr. Skots Āns (Skott Ahn), LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors. „Sadarbojoties ar Dolby, mēs vēlamies uzlabot mobilo ierīču skaņas iespējas, kā arī mobilo tehnoloģiju nozares kvalitāti kopumā.”

„Esam gandarīti par sadarbību ar LG”, prezentējot Dolby inovācijas LG Android mobilajā viedtālrunī, sacīja Ramzi Haidamus (Ramzi Haidamus), Dolby Laboratories Pārdošanas un mārketinga nodaļas izpilddirektora vietnieks. „Tādējādi Dolby Mobile paplašina mobilās izklaides iespējas, ļaujot cilvēkiem izbaudīt piesātinātāku, kinoteātra līmeņa skaņu, arī atrodoties kustībā.”

Dolby Mobile jau divdesmit mobilo tālruņu modeļos

Atbilstoši 2008. gadā uzsāktajai LG un Dolby stratēģiskajai sadarbībai, izstrādāti jau divdesmit mobilo tālruņu modeļi ar piesātinātām un uzlabotām skaņas iespējām, kas jau šobrīd atrodas izstrādes stadijā vai arī jau pieejami tirdzniecībā.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us