Microsoft līdzdibinātājs Pols Alens izveido jaunu uzņēmumu

Pols Alens ([i]Paul Allen[/i]), viens no Microsoft dibinātājiem, ir ļoti bagāts, taču tāpat kā Bilam Geitsam, arī šim vīram ir divi iemesli, kas mudina darboties tālāk. Viens no iemesliem ir vēlme palīdzēt citiem, otrs – Polam patīk jaunas tehnoloģijas. Šo iemeslu vadīts Alens ir izveidojis jaunu uzņēmumu, kas piedāvās organizēšanas un filtrēšanas programmatūru e-pasta kastītēm.

Uzņēmuma nosaukums ir „Xiant”, pirmais piedāvātais produkts būs [i]Xiant Filer[/i], kas ir savienojams ar Microsoft Outlook. Šī programma palīdz lietotājam automātiski sadalīt ienākošos e-pastus dažādās mapēs – piemēram, „darbs”, „ģimene”, „skola”. Xiant apgalvo – jo biežāk lietosiet programmu, jo precīzāk tā noteiks, kā organizēt jūsu e-pastu.

Programmas cena vēl nav paziņota, taču beta versiju iespējams par velti lejupielādēt [url=http://www.xiant.com/TemplateDownloads.aspx?contentId=3]šeit[/url].

Alena ieguldījumu uzņēmuma [i]Vulcan Technologies[/i] viceprezidents Kriss Parsels ([i]Chris Purcell[/i]) stāsta: „[i]Xiat Filer[/i] sākumā bija Pola privātais projekts, lai palīdzētu tikt galā ar viņa noslogoto e-pastu. Tas darbojās tik labi, ka mēs visi sākām to lietot un nolēmām to laist tirgū.”

Uzņēmums atzīst, ka tapšanas stadijā ir vairāki rīki, kas palīdzēs datoru lietotājiem būt produktīvākiem un organizētākiem. Lai gan Xiant piedāvājums varētu šķist kā draudzīgs žests Microsoft uzņēmumam, patiesībā tas radīs konkurenci gan Microsoft, gan mazo uzņēmumu (piemēram, [i]Xobni[/i]) piedāvājumiem.

Raksta avots – [url=http://www.dailytech.com/Microsoft+CoFounder+Paul+Allen+Starts+New+Company/article15506.htm]DailyTech[/url]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us