Kucēnu augšanu tiešsaistē noskatījušies vairāk nekā 8 miljoni interesentu

Aizgājušo septiņu nedēļu laikā apmēram 8,5 miljoni cilvēku no 65 valstīm ielūkojušies mājas lapā ustream.tv, lai tiešsaistē aplūkotu jaundzimušos [i]Shiba Inu[/i] šķirnes kucēnus – kā viņi rotaļājas, ēd, guļ un dara visu pārējo, kas jaundzimušajiem pienākas. Šo stāstu skatās stabils skaits vērotāju, un pīķa stundās serverim jāiztur apmēram 20 tūkstošu skatītāju liela slodze.

25.novembrī mājas lapu apmeklējuši precīzi 8’485’131 apmeklētājs un 3263 lietotāji sižetu novērtējuši ar augstāko – piecu zvaigžņu – atzīmi. Komentāru skaits tuvojas trīs tūkstošiem.

Interesanti, ka piektdien video straumējums uz kādu laiciņu tika atslēgts, taču tikko kā tas tika atjaunots, to jau skatīja 28 lietotāji. Turpmāko desmit minūšu (piektdienas vakarā!) laikā pieslēdzās apmēram seši tūkstoši interesentu.

[img]/images/upload/puppy_cam.jpg[/img]
Kucēnu šarmam un pievilcībai ir daudzi iemesli – viņi ir jauki, priecīgi un spēj izvilināt smaidu no jebkura, apgalvo portāla TG Daily reportieri. Tas ir kā moderna digitālā rotaļlieta, jo iespējams baudīt visus kucēna sniegtos labumus, tajā pat laikā izvairīties no dzīvnieka barošanas, pastaigām, uzkopšanas.

Jāpiezīmē, ka Igaunijas mežos ir uzstādītas interneta kameras, kurās vasarā varēja vērot, kā ligzdo melnie stārķi un ērgļi, kā arī kā ziemā barojas meža cūkas, savukārt Latvijā bija iespēja vērot meža ērgļa ligzdošanas paradumus.

Resursi internetā:
[url]http://en.wikipedia.org/wiki/Shiba_Inu[/url]
[url]http://www.ustream.tv/channel/shiba-inu-puppy-cam[/url]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us