Western Digital plāno iesaistīties SSD disku ražošanā

Western Digital(WD) šobrīd ir viens no retajiem „dūžiem”, kas vēl nav iesaistījies jaunā SSD tipa cieto disku ražošanā. Kompānija pašreiz apsver iespēju to darīt un ražot diskus gan parastajiem gala lietotājiem, gan profesionāļiem ar augstām prasībām.

Cieto disku milzis šobrīd redz divus SSD disku segmentus – vienu, kurā patērētājs alkst pēc pavisam lēta budžeta varianta, un otru, kurā svarīgākais ir jauda, nevis cena. Kas interesanti, WD savu definīciju vārdiem „lēti” un „dārgi” izvēlējušie pavisam citādu – kompānija uzskata, ka lētais gals SSD diskiem ir 30 ASV dolāru vērtībā un šajā grupā tiktu iekļauti dažādi mazizmēra diski mobilajām platformām (kamerām, tālruņiem, lētajiem klēpjdatoriem), savukārt „dārgais” gals ir ap 200 ASV dolāriem.

WD vecākais viceprezidents Ričards Rutlegs (Richard Rutledge) uzskata, ka drīzumā tirgū varētu parādīties jauna tipa mobilās ierīces, kas būtu t.s. [i]netbook[/i] un plaukstdatora krustojums – ierīcēm būtu lielāki ekrāni (aptuveni septiņas collas), taču to izmērs būtu mazāks nekā mazajiem klēpjdatoriem. Tieši šāda tipa ierīces varētu būt īstās, kurās WD prezentētu savus lētos SSD diskus.

„Western Digital ieiet tirgū, kurš eksistē un prezentē produktus, kad tie ir pieejami,” aptuveno ieiešanas laiku tirgū izvairīgi komentē R.Rutlegs.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us