Princeton Technologies prezentējuši 19 collu skārienjutīgo ekrānu

Skārienjutīgie ekrāni nu jau uz palikšanu ienākuši sadzīvē – tie atrodami preses pārdošanas vietās, kinoteātros, policijas automašīnās un citur. Bet mājās? Mājās masveidā šādi monitori visticamāk ienāks tikai līdz ar Windows 7 debiju; taču jau šobrīd ražotāji sāk gatavoties vispasaules bumam, piedāvājot liela izmēra ekrānus.

Japānā bāzētā Princeton Technologies piepulcējusies pirms nedēļas demonstrētajam Shuffle 19 collu skārienjutīgajam ekrānam, prezentējot savu LCD monitoru ar 19 collu ekrānu. PTB-TMW19B monitora izšķirtspēja ir 1440×900 pikseļi, un tā kontrasta līmenis ir 850:1. Ar 170 grādu skata leņķi, 5 milisekunžu reakcijas laiku un 300cd/m gaišumu šis monitors gan nav no stiprākajiem tirgū. Tā korpusā iebūvēts viena USB ligzda un 2W skaļrunis.

[img]/images/upload/princeton_tablet.jpg[/img]
Jāatzīst, lai arī lielākā daļa no mums tomēr nav apveltīti ar māksliniecisku domāšanu un garu, un reāli nepieciešamība pēc šādas datora vadības ierīces nav, tomēr doma par ierīces vadīšanu ar pirkstiem ir vilinoša. Tiesa… Vai atrašanās vēl tuvāk monitoram nenovedīs pie briļļu lietošanas? Un vai maz ir ērti visu laiku turēt rokas ne pārāk komfortablā pozīcijā (bakstot pa ekrānu)? Lai arī personīgā pieredze, testējot HP multifunkcionālo ierīci ar skārienjutīgo ekrānu bija pozitīva, reālas atbildes uz šiem jautājumiem varēs atbildēt tikai pēc laika.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us