Kā uzzināt, vai kāds tevi nobloķējis Whatsapp aplikācijā

Vēlies uzzināt, vai kāds tevi nobloķējis Whatsapp? Šeit būs daži padomi, kā to uzzināt.

Whatsapp aplikācijā nevar tieši aplūkot, vai kāda persona ir bloķējusi saziņu ar tevi, bet ir dažas lietas, kas par to varētu liecināt.

Pirmkārt, nav iespējams redzēt šīs personas tiešsaites statusu. Nevar apskatīt arī to, kad šis cilvēks pēdējo reizi redzēts aplikācijā jeb “last seen” opciju.

Protams šīs abas lietas jebkurš var automātiski atspējot, tādēļ tas var būt maldīgs noteicējs.

Otrkārt, tev vairs nebūs iespējams redzēt to, vai ir mainīta šī cilvēka profila fotogrāfija. Šis ir svarīgs faktors tādā ziņā, ka tu vari salīdzināt sava tālruņa informāciju ar kāda cita cilvēka ierīci, kuram arī ir šis kontakts un redzēt, vai ir atšķirība. Tomēr šī taktika darbosies tikai tad, ja ir mainīta profila fotogrāfija.

Treškārt, kad tiek sūtīta ziņa cilvēkam, kas tevi ir bloķējis, aplikācija uzrāda, ka ziņa ir nosūtīta, bet tā nekad nenonāk galamērķī, tas ir, divu ķeksīšu vietā rādīsies viens. Turklāt nebūs iespējams sazvanīt šo kontaktu.

Tomēr ja šai peronai nebūs interneta savienojuma, abas šīs lietas nebūs iespējamas, tādēļ šis rādītājs arī var būt maldīgs, taču, kā teikts iepriekš, var pārbaudīt kādas paziņas telefonu, kurš kontaktējas ar šo pašu personu, un redzēt, vai viņa ziņas tiek izlasītas.

Protams vispirms ir vērts noskaidrot, kādēļ tu varētu tikt bloķēts. Ja tu esi pārāk uzmācīgs vai ļaunprātīgs pret kādu, vajadzētu pārtraukt sazināties ar šo personu.

Tas varētu būt arī rādītājs tam, ka esi pārāk kaitinošs un vajadzētu piedomāt pie savas izturēšanās.

Ja gadījumā tu vēlies kādu bloķēt Whatsapp aplikācijā, vispirms ir jāatver sarakste ar šo personu un jāuzklikšķina uz viņa vārda. Tad jāizvēlas bloķēt kontaktu jeb ‘Block Contact’, tādējādi bloķējot personu līdz brīdim, kamēr mainīsiet iestatījumus.

Otrs veids kā to izdarīt, ir izpildot sekojošus soļus Whatsapp aplikācijā – Iestatījumi > Konts > Privātums > Bloķētie kontakti (Settings > Account > Privacy > Blocked), un tad pievienojot kontaktu bloķēto personu sarakstam.