Torrent Reactor – it kā – nopērk un pārsauc pilsētiņu Krievijā

Pārsteidzot labvēļus un ienaidniekus, torrentu mājaslapas Torrent Reactor īpašnieki – it kā – iegādājušies mazu pilsētiņu Krievijas centrālajā daļā, kā arī pārsaukuši to par Torrent Reactor. Pilsētiņa esot nopirkta par 148 000 ASV dolāru.

Lielākā daļa darījuma naudas – it kā – tikšot izmantota, lai aprīkotu vietējās skolas, izremontētu ceļus un iegādātos piederumus lauksaimniecībai. Tāpat – it kā – izlemts, ka Torrent Reactor samaksās par ātrgaitas Interneta pieslēgumu, kas izmaksāšot 30 000 ASV dolāru, jo tuvumā vienkārši nav nepieciešamo tīklu.

2007. gada sākumā The Pirate Bay vēlējās iegādāties salu, piedāvājot atcelt autortiesību likumu, tomēr salas iegāde izpalika, jo “savāktie” 20 000 ASV dolāru bija par maz. Noskatītā sala maksāja 750 miljonus eiro. Diemžēl vai par laimi citas salas tika uzskatītas par nepiemērotām, jo tām bija problēmas ar Interneta pieslēgumu.

Šāds jaunums nav oficiāli apstiprināts no Krievijas autoritāšu puses, taču Torrent Reactor – it kā – pazīstams kā dažādu “joku” izstrādātājs. Piemēram, gada sākumā Torrent Reactor partnermājaslapa, protestējot pret iebiedēšanu, izsūtīja prezervatīvus tādām pretpirātisma grupām kā RIAA un MPAA, raksta TorrentFreak.com.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us