Samsung Apps veikalā lejupielādēti jau 5 miljoni TV aplikāciju

Samsung Apps, pasaulē pirmais tiešsaistes TV aplikāciju veikals, tikai četrpadsmit mēnešu laikā kopš tā darbības uzsākšanas ir sasniedzis 5 miljonu atzīmi TV aplikāciju lejupielādēšanā. Vispieprasītākā aplikācija visā pasaulē ir YouTube™.

Aplikācijas, kas sniedz iespēju lietotājiem koplietot dažāda veida saturu un piedāvā izklaides iespējas visai ģimenei, izrādījušās vispopulārākās. Līdz ar YouTube™ aplikāciju globālajā TV aplikāciju topa virsotnē ir arī tādas aplikācijas kā Vimeo, Blockbuster, Dailymotion, Google Maps, AccuWeather un USA Today. Baltijas valstu TV aplikāciju tops būs zināms vasaras vidū.

“Tas nav nekāds pārsteigums, ka tieši šīs aplikācijas ir globālā aplikāciju topa virsotnē,” stāsta Kangvans Kvons (Kang-hyun Kwon), Samsung mediju risinājuma centra viceprezidents. “TV ir izklaides ierīce ģimenei, kura to izmanto brīvā laika pavadīšanai, skatoties mīļākos raidījumus un filmas. TV aplikācijas padara šo ģimenes izklaidi interaktīvu, piedāvājot spēles, sociālo tīklu izmantošanu un daudz citas iespējas, ko nodrošina Samsung un tā aplikāciju izstrādātāji.”

[img]http://datuve/images/upload/20110603190617.jpg[/img]
Samsung Apps vietnē pašlaik ir pieejamas plašs dažādu TV aplikāciju klāsts, no kura aptuveni 60 procentus veido spēļu, video un informatīvas aplikācijas. Intensitāte, ar kādu ikdienā tiek lejupielādētas TV aplikācijas, ir manāmi pieaugusi. Pēc 2010. gada februāra, kad tika atklāts Samsung Apps tiešsaistes veikals, pagāja mazāk nekā divpadsmit mēneši, un jau šī gada janvārī TV aplikācijas bija lejupielādētas vairāk nekā divus miljonus reižu. Savukārt vēl pēc četriem mēnešiem tika pārvarēta arī 5 miljonu robeža. Globāli skatot, vidējā aplikāciju lejupielādēšanas intensitāte Samsung Apps veikalā ir 100 000 aplikāciju četru dienu laikā. Baltijas valstīs lejupielādēšanas daudzums atkarīgs no konkrētā Samsung produkta modeļa. Kopā Baaltijas valstu iedzīvotājiem ir pieejamas 50 aplikācijas televizoriem un 20 aplikācijas Blu-ray formāta atskaņotājiem.

Samsung Apps veikals kopš tā atklāšanas ir veiksmīgi nodrošinājis Samsung lietotājus ar labāko un plašāko TV aplikāciju klāstu. Turklāt Samsung Smart TV prezentācijas kampaņas ietvaros atbalstīja un organizēja vairākus aplikāciju izstrādātāju konkursus – kā ārzemēs, tā arī Baltijā, sniedzot iespēju realizēt savas ieceres Garage48 aplikāciju izstrādātājiem.

“Mūsu aplikāciju izstrādātāju pieredze un tas, cik strauji ir pieaudzis lejupielādēto aplikāciju skaits, ir pierādījums tam, ka TV aplikācijas ir ļoti populāras mūsu lietotāju vidū un tās aizņem svarīgu vietu viņu ikdienā, kas tiek pavadīts TV priekšā,” atzīst Kevins Kjungšiks Lī (Kevin Kyungshik Lee), Samsung vizuālo displeju nodaļas viceprezidents.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us