Pārdots jau 1 miljons LG Pop mobilo telefonu

Viens no pasaules vadošajiem mobilo ierīču ražotājiem un tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) paziņojis, ka mobilā tālruņa [url=http://datuve/raksts/2937/LG_GD510_%E2%80%93_kompaktakais_talrunis_ar_3_collu_skarniejutigu_displeju/]LG Pop (LG GD510)[/url] tirdzniecības apjomi pasaulē sasnieguši jau vienu miljonu eksemplāru. Turklāt tas panākts tikai 100 dienu laikā no tā parādīšanās Eiropas un NVS valstu tirgos 2009. gada oktobrī.

Ar 3 collu WQVGA skārienekrānu, kam ir tikai 4,8 mm plāns panelis, LG Pop kļuvis populārs to lietotāju vidū, kuri meklē kompaktu tālruni ar visām nozīmīgākajām funkcijām. Turklāt nodrošinot piekļuvi dažādiem sociālajiem tīkliem, LG Pop ļauj lietotājiem arī atrodoties ceļā atjaunot savu “statusu” tādās vietnēs kā Facebook, MySpace un Twitter.

„LG Pop izstrādes pamatā ir lietotāja vajadzības – tieši tas mums ļāvis izveidot kompaktu skārienekrāna tālruni, kura darbību neapgrūtina liekas funkcijas,” stāsta LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Skots Āns (Skott Ahn).

[b]Dabai draudzīgais LG Pop[/b]

LG Pop saņēmis augstu novērtējumu arī par inovatīvu pieeju ekoloģisko tehnoloģiju izmantošanā. Lietojot saules bateriju, katras 10 minūtes, kad tālrunis atrodas saules gaismā, tas uzkrāj enerģiju divām sarunas minūtēm vai 180 minūšu gaidīšanas režīmam. Savukārt, izmantojot eko-koka un eko-kalkulatora funkcijas, lietotājs var aprēķināt, kā pateicoties saules baterijas izmantošanai, samazinājies viņa CO2 izmešu daudzums.

Tāpat papildinot šī tālruņa pielāgojamo iespēju klāstu, LG Pop iepazīstinājis ar jaunu, spilgtas krāsu gammas ikonu lietotāju saskarni un krāsainiem, ērti maināmiem aizmugurējiem paneļiem (Baltijas tirgū pieejami melni un sudraba krāsas).

[b]Par LG Electronics, Inc[/b]

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) ir viens no pasaules līderiem un tehnoloģiju novatoriem sadzīves elektronisko ierīču, mobilo sakaru ierīču un sadzīves tehnikas ražošanas jomā, nodarbinot vairāk nekā 84 000 cilvēkus, kuri darbojas 115 struktūrvienībās, ieskaitot 84 filiālēs visā pasaulē. LG ir viens no pasaules vadošajiem plakano paneļu televizoru, audio un video, mobilo tālruņu, gaisa kondicionieru un veļas mazgājamo mašīnu ražotājiem. LG noslēdzis ilgtermiņa sadarbības līgumu, kļūstot par Formula 1™ globālo un tehnoloģiju partneri, iegūstot ekskluzīvas tiesības kā oficiālais sadzīves elektronikas, mobilo telefonu un optisko iekārtu ražotājs.

[b]Par LG Electronics Mobile Communications Company[/b]

Uzņēmums LG Electronics Mobile Communications Company (LG) ir viens no pasaules lielākajiem mobilo tālruņu ražotājiem. Izmantojot progresīvās tehnoloģijas un novatoriskās dizaina iespējas, LG tālruņi nodrošina augstas kvalitātes mobilo sakaru pakalpojumus klientiem visā pasaulē. Izmantojot progresīvus bezvadu risinājumus, LG strauji paplašina savu tirgus daļu visā pasaulē. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet vietni [url]www.lge.lv[/url].

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us