Nintendo Wii 10 pieprasītākās spēles

Datuve.lv nesen salīdzināja Nintendo Wii ar Xbox un Playstation konsolēm. Populārā spēļu konsole Nintendo Wii jau tiek piedāvāta tirdzniecībā vairāk par gadu, tomēr Latvijā tā ir oficiāli nopērkama kopš pagājuša gada beigām un tādēļ es to nosauktu par jaunumu izklaides jomā.

Nav zināms cik tieši Nintendo Wii konsoles ir ienākušas Latvijā no visām kopumā pārdotajiem 20.13 miljoniem konsoļu, jo Latvijā esošo Wii statistiku sastāda gan konsoļu iegāde ārzemēs caur eBay, Amazon utt., gan Nintendo Wii iegāde vietējos veikalos. Tiek novērots, ka iznākot jaunai spēlei Xbox vai Playstation vidē, tā drīz ir pieejama arī Wii DVD saprotamā formātā.

Turpmāk, kā solīju, vēlos pastāstīt par 10 populārākām spēlēm, kuras var spēlēt ar Nintendo Wii konsoli.

1. Super Mario Galaxy, izstrādāja Nintendo
2. Metroid Prime 3: Corruption, izstrādāja Nintendo
3. Resident Evil 4, izstrādāja Capcom USA
4. Zack & Wiki Quest for Barbaros’ Treasure, izstrādāja Capcom USA
5. Guitar Hero III: Legends of Rock Bundle, izstrādāja Activision
6. Resident Evil: The Umbrella Chronicles, izstrādāja Capcom USA
7. Super Paper Mario, izstrādāja Nintendo
8. WarioWare: Smooth Moves, izstrādāja Nintendo
9. Medal of Honor: Heroes 2, izstrādāja Electronic Arts
10. Lego Star Wars: The Complete Saga, izstrādāja Lucas Arts Entertainment

Minētās Nintendo spēles un pārējās var atrast gan ārzemju interneta veikalos Amazon.com (323 piedāvājumi), gan vietējos e-veikalos (< 16 nosaukumi). Izpētot internetā atrodamo informāciju, atrodam, ka spēles arī ir novelkamas izmantojot P2P failu apmaiņas tīklu programmu uTorrent, .com zonā atrodošā trakerī vien 900 Wii spēļu linku. Piezīmēšu, ka izmantojot P2P failu apmaiņas tīklus Nintendo Wii spēļu ieguvei Jūs nemaksājat to izstrādātājam par izstrādi un tas nav legāli. Ārpus populārāko spēļu sarakstam es vēlos pieminēt spēli Nintendo Sport, kura tiek dota līdzi Wii konsolei bez maksas un ietver 5 dažādas kustību spēles - tenisu, boulingu, golfu, beisbolu un boksu. Nobeigumā no novērojumiem varu piezīmēt, ka Wii spēles atraisa jebkuru, kurš ir paņēmis rokā Nintendo Wii spēļu pulti. Kustību mīlošiem patīk teniss, agresīvākiem patīk bokss, nopietnākiem virtuālais golfs vai boulings.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Datuve.lv – IT un Tehnoloģiju ziņas || Copyright © 2004-2020 || Kontaktinformācija: info@datuve.lv  || Contact Us