Samsung iepriecina sievietes ar LaFleur kolekcijas mobilajiem tālruņiem 15
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 28
Jauna brīvība – drukāšana kustībā. 39
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 13
NX1000 un NX210 – pasaulē pirmās SMART kompaktsistēmas kameras ar iebūvētu WiFi savienojuma atbalstu 41
Mūsdienās sadzīves elektroprecēm jāpilda arī dizaina funkcija 38
Samsung prezentē WB sērijas fotokameras ar iespaidīgu tālummaiņu un Wi-Fi savienojuma atbalstu 15
Prezentēti HTC ONE sērijas Viedtālruņi 35
Logitech izziņo kabatas lieluma bezvadu mini peli 58
Fizmati ar uzrakstu uz likteņupes - Daugavas - aicina tautu uz atmodu 33
Nokia Belle programmatūras atjauninājums pieejams lejupielādei 81
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 39
Gatavs piedzīvojumiem – Canon PowerShot D20 23
Aktieris Edvards Nortons un modele Darja Verbovija jaunā tālruņa PRADA no LG 3.0 sejas 36
Man babajs jeb pakistānis no savas istabas ievilka interneta kabeli.Tas viss būtu labi un pat strādā ja iesprauž pa taisno datorā,bet es viņu gribu dabūt caur rūteri.Ja iesprauž rūterī man nezināmu iemeslu pēc internets nav.Varbūt variet iestāstīt kas man jādara.
Tad paprasi babajam, lai pieslēdz pie rūtera. Visticamāk, ka rūters neatpazīst/nav ieslēgts DHCP.
m
Man būtu bijis kauns kādam teikt, ka kaut kāds pakistāniets var atļauties i-netu, bet latviešu puikam jādiedelē no citiem.
Šoreiz gan babajs esi tu pats.
Nja laikam Tiešam šei bezsmadzeņu radijumi!
Neviens nav iedomājies ka babajam noteikti ar ir Rūteris uzlikts
uzliec savu Ruteri ja ir iespejams AP mode un viss strādās
No babaja ievilku tapēc ka sanāk baigi lēti un ātrums ar liels,man Latvijā uz 1,5 Mb.nekad filma nebija vilkusies.Iespējams ka viņam ir rūteris,kautkādu bleķa kasti viņš istabas vidū ir nolicis un dala visiem,un īstenībā rūteri viņš man neatļāva likt.vai var būt ka viņš savā galā ir kautko nobloķējis Rūteris ir TP-LINK TL-WR841ND un kur lai es atrodu AP mode.ar citu pieslēgumu rūteris gāja,neko nēēsmu regulējis.
AP == Access point, t.i., tīkla paplašināšana. Tikai neredzu tam jēgu.
Ja viņš tev ir izdalījis vadu pēc MAC adreses, ieliec rūterim to pašu, kas kompim.
m
PS. Skaties, ka neapvainojas babaja un nenorauj tev tīklu vispār. Ja neļāva likt rūteri, gan jau ka ir kāds pamats.
Tam rooterim tieši jaaceļ DHCP lai rukā kā svich-noteikt pakistānis tev iedeva kabeli jau no auto rootera -ja gribi INetu vairakiem PC tad tev vienkāršu svichu vajag ja nav tad rooteram aceli DHCP un būs tev svich....
Tas būs tas saucamais rootera portu paplašīnatājs vadu variantā -ja pa gaisu gribi tad ja AP vienkarši vadu ieks un būs tev bezvadu sistēma :)!
pat strādā ja iesprauž pa taisno datorā,
Nu vot ja tam datoram kuram tu iespraudi IP ir automatiski"kautgan to var iedalīt manuāli" tad jau tu esi aiz rootera(tas ir tikai viens no variantiem).Parbaudīt vari to ka jau mineju Rooterim DHCP aceli...tad tas darbosies ka svich un rooteres talāk pakistanieša rooteri...ibo:)!
Un ja jums tur bija noteikums ka tiks izmantots 1 PC un tu doma parkāpt domādams ka šis to nezinās, tad tu maldies -Pakistanis rooterī paskatīsies cik sēd uz tā ,ja būs par daudz-tad gan vairs nesēdēs neviens :)!
Es esmu līdzīgi pakistaniešu variantā ...noruna bija ne vairāk par 1PC ,bet pa retam redzu ka tiek pieslēgti arī mobīlie caur WI FI,bet tie nespēj tā sabremzēt ...tad piedodams....:)
Paldies visiem,pat OSramam (patiešām priekš kam dauņiem internetu)un pirmkārt jau tev.Pēdējais bija īstais variants.
bote rakstīja:
Paldies visiem,pat OSramam (patiešām priekš kam dauņiem internetu)un pirmkārt jau tev.Pēdējais bija īstais variants.
Kā tas ir īstais variants...
Jā tu jau esi aiz rootera -tad tas ir parastais variants ko ar lēto tehniku var piedāvat -es pats 2 personām šadi pasniedzu -Vienkārši viņiem sava starpā tas ātrums dalās ...man pašam ir atsevišķa IP....Tākā nekas tur labs viņiem nav it sevišķi ja kāds no viņiem ko kačāt sāk.....Cik sapratu viniem galvenais ka vispār kas ir:).Katrā zinā neko nesūdzas... jo es jau viniem pateicu ja paši vilks tad lai gudrakais velk un padod pēc tam to filmu otram caur shari tā būs labāk,bet par laimi vini maz ko saprot no kačašanas ..parasti es viniem pametu nokačato:)!
Ja tu īsti nesparoti, kas jādara labāk paprasi kādam, lai uzstāda.
1)Ieslēdz rūteri.
2)Pieslēdzies klāt.
3)Paskaties default IP rūtera, kas rakstīts apakšā zem ierīces // iespējams 192.168.1.1 formā raksti admin /admin
4)Paskaties interneta līgumā kāda ir IP adrese <static IP> vai <dynamic IP>
5)Spied <SETUP>
6)Tad tik seko līdzi ....uzmanīgi.
7)Izliec paroli
8)Restart
9)Enjoy