Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

Iespējams rūtera konfigurācija.

Ievietoja: bote @ 2012.02.16 04:29  

Man babajs jeb pakistānis no savas istabas ievilka interneta kabeli.Tas viss būtu labi un pat strādā ja iesprauž pa taisno datorā,bet es viņu gribu dabūt caur rūteri.Ja iesprauž rūterī man nezināmu iemeslu pēc internets nav.Varbūt variet iestāstīt kas man jādara.

Komentāri:

#1 cTaPuK @ 2012.02.16 08:55

Ja tu īsti nesparoti, kas jādara labāk paprasi kādam, lai uzstāda.

1)Ieslēdz rūteri.

2)Pieslēdzies klāt.

3)Paskaties default IP rūtera, kas rakstīts apakšā zem ierīces  // iespējams 192.168.1.1  formā raksti admin /admin

4)Paskaties interneta līgumā kāda ir IP adrese <static IP> vai <dynamic IP>  

5)Spied <SETUP>

6)Tad tik seko līdzi ....uzmanīgi.

7)Izliec paroli

8)Restart

9)Enjoy

#2 OSrams @ 2012.02.16 09:16

Priekš kam dauņiem internetu?

#3 karuuzo @ 2012.02.16 12:00

Tad paprasi babajam, lai pieslēdz pie rūtera. Visticamāk, ka rūters neatpazīst/nav ieslēgts DHCP.

m

#4 aoma @ 2012.02.16 12:16

Man būtu bijis kauns kādam teikt, ka kaut kāds pakistāniets var atļauties i-netu, bet latviešu puikam jādiedelē no citiem.
Šoreiz gan babajs esi tu pats.

#5 sweec @ 2012.02.16 15:18

Nja laikam Tiešam šei bezsmadzeņu radijumi!

Neviens nav iedomājies ka babajam noteikti ar ir Rūteris uzlikts
uzliec savu Ruteri ja ir iespejams AP mode un viss strādās

#6 bote @ 2012.02.16 17:59

No babaja ievilku tapēc ka sanāk baigi lēti un ātrums ar liels,man Latvijā uz 1,5 Mb.nekad filma nebija vilkusies.Iespējams ka viņam ir rūteris,kautkādu bleķa kasti viņš istabas vidū ir nolicis un dala visiem,un īstenībā rūteri viņš man neatļāva likt.vai var būt ka viņš savā galā ir kautko nobloķējis Rūteris ir TP-LINK TL-WR841ND un kur lai es atrodu AP mode.ar citu pieslēgumu rūteris gāja,neko nēēsmu regulējis.

#7 karuuzo @ 2012.02.16 18:11

AP == Access point, t.i., tīkla paplašināšana. Tikai neredzu tam jēgu.
Ja viņš tev ir izdalījis vadu pēc MAC adreses, ieliec rūterim to pašu, kas kompim.

m

PS. Skaties, ka neapvainojas babaja un nenorauj tev tīklu vispār. Ja neļāva likt rūteri, gan jau ka ir kāds pamats.

#8 3Dklucis @ 2012.02.16 22:10

Tam rooterim tieši jaaceļ DHCP lai rukā kā svich-noteikt pakistānis tev  iedeva kabeli jau no  auto rootera -ja gribi  INetu vairakiem PC tad tev vienkāršu  svichu vajag  ja nav tad  rooteram aceli DHCP un būs tev  svich....
Tas būs tas saucamais rootera portu paplašīnatājs vadu variantā -ja pa gaisu gribi tad  ja  AP  vienkarši  vadu ieks un būs tev bezvadu  sistēma :)!

pat strādā ja iesprauž pa taisno datorā,

Nu vot ja tam datoram  kuram tu iespraudi  IP ir automatiski"kautgan to var iedalīt  manuāli" tad  jau tu esi aiz  rootera(tas ir tikai viens no variantiem).Parbaudīt  vari to  ka jau mineju Rooterim DHCP aceli...tad tas darbosies ka svich un rooteres talāk pakistanieša  rooteri...ibo:)!

Un ja jums tur bija noteikums  ka tiks izmantots 1 PC un  tu  doma parkāpt domādams  ka  šis to nezinās,  tad tu maldies -Pakistanis rooterī  paskatīsies  cik  sēd uz tā ,ja būs par daudz-tad  gan  vairs nesēdēs neviens :)!
Es esmu līdzīgi pakistaniešu  variantā ...noruna bija  ne vairāk par  1PC ,bet pa retam redzu ka  tiek  pieslēgti arī  mobīlie  caur  WI FI,bet  tie  nespēj  tā sabremzēt ...tad piedodams....:)

#9 bote @ 2012.02.20 03:44

Paldies visiem,pat OSramam (patiešām priekš kam dauņiem internetu)un pirmkārt jau tev.Pēdējais bija īstais variants.

#10 3Dklucis @ 2012.02.20 11:17

bote rakstīja:

Paldies visiem,pat OSramam (patiešām priekš kam dauņiem internetu)un pirmkārt jau tev.Pēdējais bija īstais variants.

Kā tas ir  īstais variants...
Jā tu jau esi aiz rootera -tad tas ir parastais variants  ko ar lēto tehniku  var piedāvat -es pats 2 personām šadi pasniedzu -Vienkārši viņiem  sava starpā tas ātrums dalās ...man pašam ir  atsevišķa IP....Tākā nekas tur labs viņiem  nav it sevišķi ja  kāds no viņiem ko  kačāt sāk.....Cik sapratu viniem galvenais ka vispār  kas ir:).Katrā  zinā neko nesūdzas... jo es jau viniem  pateicu  ja paši  vilks  tad lai gudrakais  velk un  padod pēc tam to  filmu otram  caur  shari tā būs labāk,bet par laimi vini maz ko saprot no kačašanas ..parasti es viniem  pametu  nokačato:)!