Samsung iepriecina sievietes ar LaFleur kolekcijas mobilajiem tālruņiem 15
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 28
Jauna brīvība – drukāšana kustībā. 39
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 13
NX1000 un NX210 – pasaulē pirmās SMART kompaktsistēmas kameras ar iebūvētu WiFi savienojuma atbalstu 41
Mūsdienās sadzīves elektroprecēm jāpilda arī dizaina funkcija 38
Samsung prezentē WB sērijas fotokameras ar iespaidīgu tālummaiņu un Wi-Fi savienojuma atbalstu 15
Prezentēti HTC ONE sērijas Viedtālruņi 35
Logitech izziņo kabatas lieluma bezvadu mini peli 58
Fizmati ar uzrakstu uz likteņupes - Daugavas - aicina tautu uz atmodu 33
Nokia Belle programmatūras atjauninājums pieejams lejupielādei 81
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 39
Gatavs piedzīvojumiem – Canon PowerShot D20 23
Aktieris Edvards Nortons un modele Darja Verbovija jaunā tālruņa PRADA no LG 3.0 sejas 36
Sveiki, iesakiet lūdzu kādu internetu izvēlēties Tallinas - Krāsotāju ielu rajonā
isti nezinu vaij tava rajona ir pieejams bet ja ir tad nem Balticom* tas nav tas pats kas batcom :)
Cik sapratu, baltcom daļēji vai pilnībā pārpirka balticom. Man pirms tam bija balticom, bet jau kādu laiku (3-4gadi) par viņu savā krajā vairs neesmu dzirdējis.Vabūt baltcoms pārpirka tikai daļu insfrastruktūras.
Jebkurā gadījumā, provaideri rejūzo viens otra tīklu. Man un paziņam bija balticom provaiders (dzīvojam vienā rajonā, ~1,5km viens no otra), bet man tīkls nāca caur Interneta pasaules serveriem, viņam caur citiem (neatceros kādiem). Bet atšķirība bija tāda, ka viņam internets, pie tāda pat pieslēguma, bija 5x ātrāks.
Ar to gribu teikt, ne tikai provaiders, bet arī atrašanās vieta daudz ko nosaka. Kas vienā rajonā rullē, pāris km tālāk var būt sux.
m
PS. Šobrīd ir Baltcom 100Mb (ne optika), dzīvot var. Down ~2-3MB/s, up līdz 1MB. Balticomam bija down līdz 6MB/s, up līdz 3MB/s (pie 50Mb pieslēguma)
Optisko.