Samsung iepriecina sievietes ar LaFleur kolekcijas mobilajiem tālruņiem 15
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 28
Jauna brīvība – drukāšana kustībā. 39
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 13
NX1000 un NX210 – pasaulē pirmās SMART kompaktsistēmas kameras ar iebūvētu WiFi savienojuma atbalstu 41
Mūsdienās sadzīves elektroprecēm jāpilda arī dizaina funkcija 38
Samsung prezentē WB sērijas fotokameras ar iespaidīgu tālummaiņu un Wi-Fi savienojuma atbalstu 15
Prezentēti HTC ONE sērijas Viedtālruņi 35
Logitech izziņo kabatas lieluma bezvadu mini peli 58
Fizmati ar uzrakstu uz likteņupes - Daugavas - aicina tautu uz atmodu 33
Nokia Belle programmatūras atjauninājums pieejams lejupielādei 81
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 39
Gatavs piedzīvojumiem – Canon PowerShot D20 23
Aktieris Edvards Nortons un modele Darja Verbovija jaunā tālruņa PRADA no LG 3.0 sejas 36
Nu tātad lieta tāda..
Strādāju ar datoru kad tas pēkšņi sāka ik pēc laika pamatīgi "nokārties" vai iebremzēt. Pēc laika atkal aiziet.. un tā ik pēc kādām 10 min... Kas varētu būt par lietu? Mēģināju cietā formatēšanu un windows pārinstalēšanu.. Nelīdz... Kādi ieteikumi vai idejas?
P.S. Problēma notiek Windows 7 vidē, citu windows nēsmu mēģinājis.
basheins rakstīja:
Vai nu cietnis chupaa vai nu Jaaiegaadaajaas licenzeets win7...
win ir licenzēts...
cietni shobriid paarbaudu ar victoria.. pagaidaam tik 24error..
OSrams rakstīja:
1. Samaksā tos 5-10Ls datorspecam kurš zin ko dara.
2. Turpini ākstīties pats kamēr sapis kompi.
wou... apsveicu ar pasakainu probleemas risinaajumu...
Tādam kā tev tas ir pareizais risinājums.
Tā tava "pārbaudīšana" tikpat labi var novest pie ejoša diska izmešanas un jauna pirkšanas.
Ja tos diskus ražotu Latvijā tad es par tevi varētu paņirgt, bet tā kā tas ir imports tad tas kaitē arī man.
Var jau meegginaat palaist Performance troubleshooteri un skatiities ko tas saka taadaa gadiijumaa tu vareetu pilniigi izsleekt varbuutiibu kad tas ir wins vai kaadi driveri.
Tad atliek tikai cietnis..
kas ir viktorija?
pat 1 error uz hdd var pamatīgi kompi nobremzēt (ja tas error domāts kā bad block)
Victoria is a powerful and complex utility for performing low-level hard drive diagnostics, repair & benchmarking.
Recommended for advanced users only!
Features
View full technical information on drives.
Manipulate SMART tests and view SMART status.
Extensive testing and benchmarking with graphical maps.
Low level sector viewing and manipulation.
http://homes32.winbuilder.net/scripts.php?script=Victoria
Much more...
OSrams rakstīja:
Tādam kā tev tas ir pareizais risinājums.
Tā tava "pārbaudīšana" tikpat labi var novest pie ejoša diska izmešanas un jauna pirkšanas.
Ja tos diskus ražotu Latvijā tad es par tevi varētu paņirgt, bet tā kā tas ir imports tad tas kaitē arī man.
labaak ja nespeej sniegt normaalu padomu tad paturi muti un nelien..
Nezinu cik vinna ir laba bet nu taada Vikija ir te pieejama, pasham nav nekad bijusi vajadziiba peec shaadas paarbaudes bet nu chaliits varees pateikt ir laba vai nav!!
basheins rakstīja:
Nezinu cik vinna ir laba bet nu taada Vikija ir te pieejama, pasham nav nekad bijusi vajadziiba peec shaadas paarbaudes bet nu chaliits varees pateikt ir laba vai nav!!
neesmu izmantojis performerance troubleshooter... kur atrast vinju?
Saac ar Start pogu tad Control Panel tad tad aukshaalabajaa stuurii ir search box ieraksti troubleshooter un tad izveelies Troubleshooting... un zem System and Security nospied Check for performance issues...:)))
basheins rakstīja:
Saac ar Start pogu tad Control Panel tad tad aukshaalabajaa stuurii ir search box ieraksti troubleshooter un tad izveelies Troubleshooting... un zem System and Security nospied Check for performance issues...:)))
neko neatrada... vieniigi ka pc uzlikts bija uz powersaver..
Vari pameegginaat paareejiem arii paiet cauri tam varbuut ko izmet es domaaju kaadu klluudu bet manas domas vairaak ap to tavu cietni lidinaas.... vinnsh tev vecs vai jauns ir pirkts.. kas par modeli un seeriju
aptuveni 2ar pus gadu... bet ticis izmantots visai aktiivi...
pats cietais ir Toshiba MK5055GSX
pasham ar sliecaas domas ka jaamaina cietnis... domaaju vnk pajautaat citu domas...
victoria veel joprojaam paraada 23error... ja nemaldos tad tie ir tie pashi bad sectors.. paarbaudiita ir mazliet vairaak kaa puse... kaads laiks paiet kameer 450gb paarbauda....
jā jā, jāmet tik ārā cietni.
Idiņi, jūs jau varat 101 bezjēdzīgu softu laist, bet ko tas jums līdzēs ja neprotat nolasīt rezultātus?!
OSrams rakstīja:
jā jā, jāmet tik ārā cietni.
Idiņi, jūs jau varat 101 bezjēdzīgu softu laist, bet ko tas jums līdzēs ja neprotat nolasīt rezultātus?!
kaa buutu ja tu labaak patureetu savu muti un beigtu maisiities visos foruma rakstos ar saviem bezjeedziigajiem komentaariem?
Te ir veciit paaris progas ko toshiba pati piedaavaa gan kompim gan cietajiem..
http://storage.toshiba.com/main.aspx?Path=ServicesSupport/WarrantySupp…
bet palasiiju te vienu forumu par tieshi taadu pashu probleemu pagaidaam neatradu neko taadu kas vareetu labot to probleemu.. es iedomaajos kad shii probleema ir labojama tur vienkaarshi vareetu buut nobrukusi sisteema uz cietnna..
basheins rakstīja:
Te ir veciit paaris progas ko toshiba pati piedaavaa gan kompim gan cietajiem..
http://storage.toshiba.com/main.aspx?Path=ServicesSupport/WarrantySupp…
bet palasiiju te vienu forumu par tieshi taadu pashu probleemu pagaidaam neatradu neko taadu kas vareetu labot to probleemu.. es iedomaajos kad shii probleema ir labojama tur vienkaarshi vareetu buut nobrukusi sisteema uz cietnna..
panjeemu pirmo progu.. to diagnostic tools prieksh SATA..
vinjsh vieniigo ko izmet ir select drive... bet kur izveeleeties nedod...
Es jau pašā sākumā teicu - SAMAKSĀ DATORSPECAM! Tu tikko apstiprināji ka man taisnība.
OSrams rakstīja:
Es jau pašā sākumā teicu - SAMAKSĀ DATORSPECAM! Tu tikko apstiprināji ka man taisnība.
jau tresho reizi saku tew - ej ellee!!
OSrams ja esi tik gudrs tad pasaki man priekshaa kam domaats 16pin ecp header connector ko pie taa vieno???
Tu (jūs abi) iemācies vispirms pareizi jautājumu uzstādīt!
Jebkurš var izfantazēt kautkādu vārdu salikumu. Tas nenorāda neko labu par tavām prāta spējām.
OSrams rakstīja:
Tu (jūs abi) iemācies vispirms pareizi jautājumu uzstādīt!
Jebkurš var izfantazēt kautkādu vārdu salikumu. Tas nenorāda neko labu par tavām prāta spējām.
pirmkaart - saku jau 4to reizi - ej ellee!
ja neproti atbildeet uz jautaajumu turi muti mazais. vieniigais ko dari visos komentaaros vaavuljo cik tu esi gudrs un cik suudiigs ir imports... vispirms pamaacies un tad varbuut atbildeesi kaut cik sakariigi kaut vienam...
basheins rakstīja:
OSrams ja esi tik gudrs tad pasaki man priekshaa kam domaats 16pin ecp header connector ko pie taa vieno???
Spriežot pēc jautājuma satura, tur jau ir bijis pievienots Tava intelekta atsūcējs.
OSrams
Veciit es nopietni seezzu un skatos uz savu maates plati un domaaju kas tas par portu... tu tachu mums speciaalists esi vai tomeer neesi..lol Nu atziisties..:)
Vilkacens
Ja buus kaada ideja tad doshu zinnu mekleeju kaa atjauno softu un driverus shim cietaa diska modelim. Varbuut tas vareetu liidzeet bet shajaa gadiijumaa es pannemtu veel vienu hdd piesleektu to kaa pirmo uz kura ir win un tad meegginaatu toshibu pie dziesmas dabuut..
Nu redz visi tavi teksta liecina par to ka tu esi pilnīgs daunis.
Normāls domājošs cilvēks būtu iemetis savas mātesplates nummuru googlē un šeit iemetis linku. Tad arī viņam kautko varētu līdzēt.
Un ja tāds vel taisās "iemest linkus" uz
softu un draiveru atjaunošanu cietajam diskam
... nu tad...
P.S. Nedaudz gan var spriest pēc keyworda "mātesplate" un faktu ka tu esi pilnīgs pajols. 90% varbūtība ka tas ir LPT ports.
Tev nu gan ir izteicieni...neesi kaads lirikkis.. bet par veelu atradu jau http://www.hardwaresecrets.com/imageview.php?image=26263
Bet manupraat tev laikam Opereetaaju Sisteemai Rams vajadzeetu uzlabot savaadaak saak pamatiigi pieklibot...
Tavuprāt? Tā ir pretrunā sevī!! :-D
Tu tikko pierādiji, ka neproti ne lasīt, ne domāt! Ko tu vel te sprēgā? Infantīlis!
Es izvirziju hipotezi, kuru tu tiko apstiprinaaji...
Labaak veciit paliidzi jautaajumu atrisinaat kaa Hdd sataisiit un dabuut dziesmaa..
Nu neko labaaku par sho es neesmu atradis...
http://driversdownloadnow.com/Toshiba-Hard-Drive/drivers/
Nu man vismaz variantu ir atshkkiriibaa no tevis atradies te IT speciaalists jaasmejaas pilniigi.. palasot visu forumu kopumaa no saviem 140 izkakaatiem komentaariem neviens es tev saku neviens nav bijis kaut nedaudz sakariigs... nodirsies uzdirsiens nekas tev nav labi nabadzinnam vissi tev ir dauni un lohi... man liekaas chaliit tev vajadzeetu galvinnu paarbaudiit bet izkataas peec iedzimtas traumas.. taa kaa diezvai kas buus labojam.. man veciit smiekli par teviim naak.. vinnsh sevi par osramu saukaa tev blin lampinnu vajadzeetu ieskruuveet.. a to veesh svilo!!
basheins rakstīja:
Nu man vismaz variantu ir atshkkiriibaa no tevis atradies te IT speciaalists jaasmejaas pilniigi.. palasot visu forumu kopumaa no saviem 140 izkakaatiem komentaariem neviens es tev saku neviens nav bijis kaut nedaudz sakariigs... nodirsies uzdirsiens nekas tev nav labi nabadzinnam vissi tev ir dauni un lohi... man liekaas chaliit tev vajadzeetu galvinnu paarbaudiit bet izkataas peec iedzimtas traumas.. taa kaa diezvai kas buus labojam.. man veciit smiekli par teviim naak.. vinnsh sevi par osramu saukaa tev blin lampinnu vajadzeetu ieskruuveet.. a to veesh svilo!!
da no vinja vispaar nevienaa foruma rakstaa naw jeegas :D tik lien visur pa vidu un teelo gudro :D taapat redz ka ar dirsu domaa :D
Bērnudārza ākstu bars !!! HDD izmetams, bet te gudri sprēgā par kaut kādiem softiem un draiveriem (???).
cietni shobriid paarbaudu ar victoria.. pagaidaam tik 24error..
Ko vēl nesaproti??? Marš uz veikalu pēc jauna, protams, ja mamma naudu iedos.
Pirmkārt jāskatās event viewer, jo tur pie bremzēšanas uzreiz parādās hdd/hdd kontoliera kļūdas. Ar hdtune vai jebkuru citu softu pārbaudi cietā surface un ja kaut viens bad bloks, tad hdd ir defektīvs. Bomžrisinājums (pie šodienas hdd cenām) ir taisīt partīciju tā ka bad bloku apgabals tiek izolēts, kā unallocated space ar rezervi protams, jo bad blokiem ir tieksme izplatīties no sākotnējās vietas. Un hdd noteikti labāk baudīt ar ražotāja softu, kā arī smart dati jāpaskatās uzreiz.
Ko tu tur spečuku "mētā"?
Tu tirliņ neiznēsatais vispār zini kapēc parādas bad block un CIK iemeslu dēļ?
Trimpliņš tu esi!
1. Samaksā tos 5-10Ls datorspecam kurš zin ko dara.
2. Turpini ākstīties pats kamēr sapis kompi.