Samsung iepriecina sievietes ar LaFleur kolekcijas mobilajiem tālruņiem 15
Piezīmju datori Compaq Presario CQ57 no 225Ls (381ER, 383SR) 28
Jauna brīvība – drukāšana kustībā. 39
MikroTik kursi datorsistēmu administrātoriem 13
NX1000 un NX210 – pasaulē pirmās SMART kompaktsistēmas kameras ar iebūvētu WiFi savienojuma atbalstu 41
Mūsdienās sadzīves elektroprecēm jāpilda arī dizaina funkcija 38
Samsung prezentē WB sērijas fotokameras ar iespaidīgu tālummaiņu un Wi-Fi savienojuma atbalstu 15
Prezentēti HTC ONE sērijas Viedtālruņi 35
Logitech izziņo kabatas lieluma bezvadu mini peli 58
Fizmati ar uzrakstu uz likteņupes - Daugavas - aicina tautu uz atmodu 33
Nokia Belle programmatūras atjauninājums pieejams lejupielādei 81
Panasonic nāk klajā ar jaunu fotoaparātu DMC-3D1 ar diviem objektīviem 39
Gatavs piedzīvojumiem – Canon PowerShot D20 23
Aktieris Edvards Nortons un modele Darja Verbovija jaunā tālruņa PRADA no LG 3.0 sejas 36
kas nozime ?
Reboot and select proper boot davice
or insert boot media in selected boot device and press a key
ludzu kads var palidzet ar so probemu noverst ?
man paradas sitas Reboot and select proper boot davice
or insert boot media in selected boot device and press a key uzraksts un talak nejiet un cieto natpazist
tur nav ko brīnīties - vai nu cietais disks kirdik, vai arī, labākajā gadījumā, zudis kāds no kontaktiem.
Barošanas vadu nomaini -man tadi pat vaina bija -pat garantija aizvedu un tiku pie jauna HDD un kas parvedu majās un atkal tads pats varianats-un kas bija pie vainas !Pie vainas bija HDD barošanas stekeris -panēmu no kastes pareju lai piespraustos no citas barošanas un iet jau gadu bez problēmām :D! Te runa iet par SATA cietni
tad, kā jau teicu, 2. variants. IDE, SATA? Ar pēdējo tā ir visai izplatīta parādība, notīri kontaktus, pamaini kabeļus, galu galā pārliecinies, vai baroklis vispār padod ipuku uz viņu.
#8 -> parasti bioss ne no šā, ne no tā nemēdz mainīt vietām būtojamās ierīces, pie tam , ja viena no tām nebūs pieejama, meklēs nākošo utt.
Šis ir tipisks paziņojums gadījumam, kad pēkšņi atsaka cietais disks.
#9 ->interesanti būtu uzzināt, ar kādiem paņēmieniem tu pārbaudīji, ka barošanas blokam sliede patiešām padod vajadzīgo voltāžu uz attiecīgajām spailēm?
Tu to kompi provē parinstalēt vai tik tāds uzraksts parādījas no sevis !?
Biosā uzliec boot no CD/DVDiekārtas un met disku ieks diskdzina un provē palaist instelāciju kad parādas "press a key CD" ,vai esi jau pamēiģinajis ,cietņu dališanai netieci?
Asmodeus rakstīja:
vispar jau kaut ko mainot ir kattreiz jāreseto BIOS
Nu ja talab man izņemtais flopy dzinis vislaiku uzbāžas apstiprinaju ka dzeldi šis automātiski ķipa draiveri uzmeta un pie mana kompa paras ka ir fopy dinis,kautgan tads nau vairs!!!:D
Ta kādi ram, kādi spriegumi ? Ja būtu ram problēma, vispār nekas nestartētos. Taču pilnīgi skaidrs, ka vai nu HDD BIOSā nav norādīts kā bootablais, vai, ja SATA - kabelis/štekeris sačakarēts, vai ielādes sektors uz HDD nograuts. Iebootojies no kāda Live CD un paskaties, vai HDD tiec klāt. Ja tiec - jārok tālāk - jāmaina kabelis vai arī jasalabo/jāpārinstalē sistēma.
@Asmodeus: Nu ne vienmēr jāreseto, bet pēc CPU vai RAM maiņu gan dažreiz ir nepieciešams
@defender82:
... talab man izņemtais flopy dzinis vislaiku uzbāžas apstiprinaju ka dzeldi šis automātiski ķipa draiveri uzmeta un pie mana kompa paras ka ir fopy dinis...
Varbūt sarunājam, ka beidzot iemācīsies rakstīt, pieturas zīmes salikt, vai vismaz sakarīgi domu noformulēt un tad forumos komentēsi.
Protams, tik sarežģītu darbību, kā nokonfigurēt BIOSu pēc reseta, nav tavos spēkos veikt :D.
jurro rakstīja:
Ta kādi ram, kādi spriegumi ? Ja būtu ram problēma, vispār nekas nestartētos. Taču pilnīgi skaidrs, ka vai nu HDD BIOSā nav norādīts kā bootablais, vai, ja SATA - kabelis/štekeris sačakarēts, vai ielādes sektors uz HDD nograuts. Iebootojies no kāda Live CD un paskaties, vai HDD tiec klāt. Ja tiec - jārok tālāk - jāmaina kabelis vai arī jasalabo/jāpārinstalē sistēma.
@Asmodeus: Nu ne vienmēr jāreseto, bet pēc CPU vai RAM maiņu gan dažreiz ir nepieciešams
@defender82:... talab man izņemtais flopy dzinis vislaiku uzbāžas apstiprinaju ka dzeldi šis automātiski ķipa draiveri uzmeta un pie mana kompa paras ka ir fopy dinis...Varbūt sarunājam, ka beidzot iemācīsies rakstīt, pieturas zīmes salikt, vai vismaz sakarīgi domu noformulēt un tad forumos komentēsi.
Protams, tik sarežģītu darbību, kā nokonfigurēt BIOSu pēc reseta, nav tavos spēkos veikt :D.
Nu vot talab eji dirst!:D
E vai pareizi uzrakstīju!?:D
jurro rakstīja:
Iebootojies no kāda Live CD un paskaties, vai HDD tiec klāt. Ja tiec - jārok tālāk - jāmaina kabelis vai arī jasalabo/jāpārinstalē sistēma.
Ir bijuš gadījum, ka caur Live CD (mini winxp) HDD klāt netiek, kgan cietnim nebija ne vainas.
ar slėdziti uz m/b.
http://www.google.lv/#hl=ru&source=hp&q=reset+BIOS&oq=rese…
http://hardwaretexpert.files.wordpress.com/2011/01/biosreset1.jpg
http://www.thg.ru/mainboard/ddr2_memory_2006_rating/images/cmos_jumper…
defender82 rakstīja:
Nu vot talab eji dirst!:D
E vai pareizi uzrakstīju!?:D
Protams, ka nepareizi uzrakstīji. Debīlis, ne tu rakstīt māki, ne tu no kompjiem ko jēdz.
Es te lasu un brīnos - kur jūs, plānprātiņi, pie datoriem tiekat?! Pa visu forumu te ir divi cilvēki, kas lieto smadzenes - aoma un jurro, visus pārējos komentus var droši ignorēt.
Kas tev tur īsti ir ?!Ko gribi panakt?