Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana

Forums

Ieskaties

Raksti

Datuve.lv video

IP camera ,WI-FI saslegšana

Ievietoja: edde @ 2011.06.09 22:17  

Ir atsūtiita IP camra!Protams reali darišana gar tādu nau bijusi...Cur LAN portiem  http://cgi.ebay.com/EasyN-WIFI-IR-LED-2Audio-Wireless-IP-Camera-Nightv… bez problemam,bet caur WI-FI tomēr nē...LIdzi nakošajā diskā neko instalējamu nesameklēju...vienigais kautkadi nosharēti  faili kuri novelkot izmet erroru !Noteikt jau  drizāk ir vaina nemācēšanā,ja kaads ir krāmējies ar sadu verķi  tad var būt ieskaidrosit man kā šo cameru  saslegt WI-FI?

Komentāri:

#1 Defacto @ 2011.06.10 00:02

Es pieļauju, kad viņa pieslēgta ar LAn kabeli, tad viņa jānokonfigurē lai slēgtos wifi tīklam. Ar programmu vai caur pārlūku pieslēdzotoes kamerai - nezinu.

#2 edde @ 2011.06.10 07:14

Defacto rakstīja:

Es pieļauju, kad viņa pieslēgta ar LAn kabeli, tad viņa jānokonfigurē lai slēgtos wifi tīklam. .

Caur LAN ja atrod to WI-FI,tikliidz izrauj LAN kabeli tā viss nekādu konekta ne kā cita ...Te  tik daudz  funkciju ka sudu sapratis kurš būtu vēlamais!

#3 darklight @ 2011.06.10 07:19

Kā tad tu gribi, lai viņa automātiski, bez konfigurēšanas uzmin, ka viņai tieši pie tava Wi-Fi jāslēdzas? Protams, ka caur LAN setingi jāsabaksta. Manuālis līdzi nenāca, vai?

#4 edde @ 2011.06.10 07:26

Ir ir manualis... tikai tai gucuļu valodā,bet nu jau saak apskaidriba paradīties no bakstīšanas vien,manis pēc var arii palikt pie LAN kabeļa !Izrādas lai onlaine butu pikļuves šī pa priekšu jaregistrē atiecīgajā serverī...  

#5 edde @ 2011.06.10 07:33

darklight rakstīja:

Kā tad tu gribi, lai viņa automātiski, bez konfigurēšanas uzmin, ka viņai tieši pie tava Wi-Fi jāslēdzas?

Iedomājies biju ka sai lidziigi  kas uzinstalējams uz PC ka bezvadu adapteriem un ta atrod vaidzigo  roteri,bet nefiga viņa jau man nau pie USB:),vienigais sakars ir caur LAN!

#6 Defacto @ 2011.06.10 10:45

<minējums> KAd kamera pie lan pieslēdzies kamerai un norādi pie kura wifi tīkla tai jāslēdzas, ievadi nepieciešamās paroles kas ir wifi tīklam. Apstiprini un saglabā. Izraujot lan izslēdz un ieslēdz kameru, un mēģini pārbaudīt vai strādā. Kamerai tagad jābūt citai IP</minējums>

Varbūt vari kaukā to manuāli nošārēt lai pa tumsu nav jāgrābstās?

#7 usver @ 2011.06.10 11:00

Ar kabeli sakonfigurēt vairlesa iestatījumus un pārstartēt kameru, kā jau teica.

līdzi nāca utilīta, kura parāda kameras IP ( multikāsts, visticamāk, kas eddem nav jāsaprot ). To palaist un lūrēt, kāda ir IP kamerai no vairlesa. Rūterī arī var apskatīt jauno DHCP adresi. Slēgties klāt pie jaunās IP.

tieši tādai kamerai aizņēma ~20min no izpakošanas sākuma līdz pilnībā strādājošam vairlesam, tā ka nekas ūbersarežģīts tur nav. viss intuitīvi.

#8 edde @ 2011.06.10 21:55

Tā jau  arī es to sapratu ..jo atrod  manu rooteri un  varu  savienot kopā ,bet laikam nebiju  tik pacietigs lai parstartētu kameru :)

#11 Antilamers @ 2011.06.11 12:35

redzams, ka tev nav nekādas loģiskas izpratnes par tīkliem un vispār tehniku.

#12 edde @ 2011.06.12 00:36

Antilamers rakstīja:

redzams, ka tev nav nekādas loģiskas izpratnes par tīkliem un vispār tehniku.

eiji ieskrienies ...tieši  bija izpratnes, vis jau kartībā....

#14 Killercompany @ 2011.06.23 16:00

edde rakstīja:

...Izrādas lai onlaine butu pikļuves šī pa priekšu jaregistrē atiecīgajā serverī...

un

...Iedomājies biju ka sai lidziigi  kas uzinstalējams uz PC ka bezvadu adapteriem un ta atrod vaidzigo  roteri...

šie divi texti vnk iespārda, kā arī apstiprina #11 ;) .

atpakaļ pie lietas - šitās kameras bieži ir AP nevis client kas arī rada pārsteigumu, sevišķi cilvēkos kas mazāk ko šarī. Ja viņu var kā client piemest pie rūtera (AP) tad viss bumbās, atver firefox uzraksti kameras IP un skaties kas atveras un kādas iespējas tev piedāvā. lai atvērtu no ārpuses iemet rūterī attiecīgā porta (laikam jau 80) forwardu, nevis smadzeņo par kaut kādiem diskiem kas visu izdarīs tavā vietā vai kameras reģistrēšanu vellsviņzin kur (nav automobilis kas būtu jāreģistrē csdd). Veiksmi.

#15 edde @ 2011.06.23 19:53

Blin kam nagi niez vecu atrisinātu lietu celt no miroņiem-pedējā topaa jau ir mineta ka  vis jau bumbaas
Pat striids  bija kuru jau moderi izdeesuši   9,10 posti ir jau likvideti kur bija pat piedavata manas kameras atalinaataa pieeja :)...takaa  vis jau  bumbaas  tai pat  dienaa!!!