My computer neuzrada otru HD 5
kā pareizi uzstaisīt mājas grupu iekš win 7? 11
Pērku Sony Vaio vgn-sz3 klaviatūru 1
Internets 39
Pērku hp compaq 6715b lcd matricu 0
Portativo datoru webcameru dekoracijas 5
Vai kas tāds pats ir lētāks par šo,bet latvijas veikolos?! 2
Apple Iphone 3GS 32GB Unlocked Black/white 2
paliidziet welcome, logon skriini un user rights windows xp 2
Paulapro.lv - drošākais IT veikals
Lattelecom.lv- lētākā pāreja uz Ciparu TV
Router.lv - Mikrotik maršutētāji
Poga.lv - lielākais foto portāls Latvijā
Magneto.lv - atrodi savu otru pusīti
Pretpirātisma grupa zaudē tiesā, un nevēlas segt tās izmaksas 10
Eiropas Komisija pārbauda Google 5
Peter Sunde preses konferencē runā par The Pirate Bay 15
Typeface izveido unikālu fontu katra cilvēka sejai 9
HIS klusām iepazīstina ar HD 5770 IceQ 5 12
4 paaudzes iPhone - Triatel tehnoloģiju video ziņas 8
stilīga lampa Glados - Triatel tehnoloģiju video ziņas 2
Western Digital piedāvā jaunus ārējos cietos diskus Mac lietotājiem 3
Tīmekļa pārlūku veidotāji neapmierināti ar Microsoft veidoto pārlūku izvēlni 20
Ierīce Skin put - Triatel tehnoloģiju video ziņas 3
Razer paziņo par peli, kas paredzēta kreiļiem 18
Kad Apple beigs stāstīt pasakas? 136
Prolimatech izlaiž CPU dzesi Armageddon 10
Iesaki Draugiem
Labvakar!
Loti sen neesmu rīkojies ap parastajiem PC, tādēļ dažas iemaņas ir ierūsējušas, bet na par to ir stāsts. Lieta tāda, ka vienam PC ar Athlon procesoru un laikam 1GB RAM vairs nestartējas Windows XP SP3 no 250GB HDD. Tagadējā datora īpašniece jau tikusi brīdināta, ka HDD ir noriets. Kompi startējot gan parastajā, gan safe mode režīmā, izlec zilais logs ar šādiem error:0x0000007B (0xF78A2528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000). Domāju, lai patiešām noskaidrotu, vai vainīgs ir HDD, mēģināšu likt Windows no jauna, jo tad vajadzētu it kā tikt līdz vietai, kad prasa par partīciju dalīšanu, bet varbūt kļūdos. Jebkurā gadījumā, tieku līdz "Boot from CD_" un tas arī viss, nemītīgi mirgo kursors un nekas nenotiek,bet var dzirdēt, ka disks griežas. Sāds rezultāts ir gan ar pievienotu, gan atvienotu HDD. No paša HDD nav dzirdama audiāli nekāda dzīvības pazīme...
Kā izklausās, vai vainīgs ir HDD? Ko variet pateikt par šo situāciju? Vienkārši negribu aplauzties nopērkot jaunu HDD, bet beigās vainīga izrādās, piemēram, mātesplate.
Tieši biju domājis paskatīties ar kkādu Linux live CD, bet visi kkur paklīduši. Ja jau Tu saki, ka tas varētu kkā atšķetināt tā kompja mistēriju, tad būs vērts iecept no jauna.:)
Nevajag jau tieši Linux, tādas mantas ir papilnam - kaut vai tas pats Hyren vai ReanimatorCD, ja māte atbalsta, arī fleškās ir pieejami dažnedažādākie multiboot tūļi.
1. mēģini uzinstalēt uz cita HDD, par kuru esi pārliecināts ka strādā! Tas parādīs vai pārējie dzelži veseli.
2.Pie cita PC nodzēs partīcijas ( tā tu izslēgsi vīrusainību). Protams iepriekš saglabājot datus.
Domāju, ka vaina ir citur. Ja tu tiec tikai līdz -Boot from CD- un tālāk netiec gan ar un gan bez HDD, tad neticu, ka vainīgs HDD. Bez HDD, ja viss pārejais darbojas kā nākas, tad vajadzēja boototies no bootCD un beigās uzmest paziņojumu, ka nav atrasts HDD. Tavā gadījumā, ja es pareizi sapratu, tas nenotiek.
Jā, esat pareizi sapratuši, ka viņš nebootojas no CD. Tad savukārt es būšu pareizi sapratis, ka disku līdz tai vietai, kur jautā par partīciju sadali jau nu vajadzēja palaist. Tagad mēģināšu to pašu linux live palaist, ja neies tas tas, tad kaut ko no fleša. Sērīgi, ka pie tā kompja tieku tikai vakaros un bez iespējas pmainīt kādas detaļas, lai redzētu, kas īsti ir par vainu...
citu cd-rom pamēģini. ja jau tev nav iespējas mainīt detaļu tad kāpēc domā ka mums ir? sevišķi jau tavam kompim. gaišreģi ar neesam.
tā ka - pameģini iebūtot xp setupu no cita cd-rom (ja jau esi izlēmis reinstalēt nevis risināt problēmu) un pastāsti kas notiek.
zini, shoreiz patieshaam piekritiishu deviitajam.
nav ko uz vecas os seedeet.
lai gan chakars, pat, ja vajag draiveri, ir pieliidzinaams nullei.
disks gan jau nav orgjinaals, plus uz nekvalitatiivas matricas un/vai cd lasiitaajs ne no labaakajiem... rezultaats redzams.
tiesa, to, vai hdd nav bojaats pateiks laiks - kad tiksi liidz formaatam un sektoru paarbaudei.
Vispar kompi ieraudziju tikai vakar un tas ir pazinas kompis... Ar sistemas uzliksanu jau nebutu problemu, bet es netieku vispar vinam klat, tikko svaigi ieceptu live CD nenem preti, ari no flesa ne... Rada tikai boot from cd ar mirgojosu kursoru un viss. Es ta iedomajos, ka cd-rom ir uzlikts uz slave, kas notiktu, ja jumperiti parliktu uz master? Piedosanu par garumzimem, rakstu no mob.
Vispar kompi ieraudziju tikai vakar un tas ir pazinas kompis... Ar sistemas uzliksanu jau nebutu problemu, bet es netieku vispar vinam klat, tikko svaigi ieceptu live CD nenem preti, ari no flesa ne... Rada tikai boot from cd ar mirgojosu kursoru un viss. Es ta iedomajos, ka cd-rom ir uzlikts uz slave, kas notiktu, ja jumperiti parliktu uz master? Piedosanu par garumzimem, rakstu no mob.
Hmm, es pat aizmirsu to live CD bez HDD mēģināt darbināt, bet šaubos vai tas ko daudz manīs, jo vakar biju mēģinājis ar OS disku bez HDD un CD-rom tik un tā nelasa. Cik uzzināju no īpašnieces, tad viņa ir uzlikusi divas spēles - vienā it kā negāja un kas tur, bet otru spēlēja, it kā viss ok, kad kompi slēdza iekšā, vnk parādījās šie zilie brīnumi... Dzima doma,ka tas varētu būt kaut kāds mega vīruss, kas visu paralizējis. Viens datormeistars ieteica pārlikt BIOS, ja nekādīgi nekas tādā veidā nesanāk. Man jau liekas tas tāds radikāls solis...
Lai gan problēmas ir gadījies risināt dažādas, bet nu kaut kas tāds gadās pirmo reizi, ka var līst no kura gala grib, bet rezultātu nekādu.
Patiesība ir Dzīvajā diskā. Jeb tu no tiem - kā kas, uzreiz reinstall.