Dekoderu slēptā informācija! 2
Bezvadu rūteris ar spēcīgu signālu? 4
WebSpy 4
Pa cik var pārdot MB Asus M2N - XE kopā ar nVidia GeForce 7200 videokarti? Iespējams pārdodu.. 12
Vai var Ubuntu instalēt ar Micro SD karti 3
paardodu elektrisko piena pumpi 0
Kāda jauda "Start" "Junior" pastiprinātājam... 3
Paulapro.lv - drošākais IT veikals
Lattelecom.lv- lētākā pāreja uz Ciparu TV
Router.lv - Mikrotik maršutētāji
Magneto.lv - atrodi savu otru pusīti
Poga.lv - lielākais foto portāls Latvijā
Kā pareizi pievienot Youtube video Draugiem.lv albumā bez maksas 27
Hakošanas konkursa organizatori: IE8 un iPhone kritīs pirmie 16
ASV valdība atceļ "Interneta neaiztikšanas" politiku 21
Veikts uzbrukums nano.lv serverim; uzbrūk Eiropas mājaslapām 23
Google darbinieks: Buzz neplāno ieņemt ne Twitter, ne Facebook vietu 6
stilīga lampa Glados - Triatel tehnoloģiju video ziņas 3
Kad Apple beigs stāstīt pasakas? 138
4 paaudzes iPhone - Triatel tehnoloģiju video ziņas 13
HP draiveris pievieno vecākiem touchpadiem multi-touch iespējas 12
MSI paziņo par jaunu klēpjdatoru – MSI P600 2
Western Digital piedāvā jaunus ārējos cietos diskus Mac lietotājiem 7
Ierīce Skin put - Triatel tehnoloģiju video ziņas 4
Iesaki Draugiem
Jūs te cik paskatos topikos sakāt ka 10-20ls !Tas jums tur Rīgā tā noteikt maksā!Latvija jau neatrodas Rīgā!Mūsu galā lietotu preci pardod ka jums tur jauna maksā jo zin ka uz to Rīgu kuļoties nesanāks kopa lētāk kā uz vietas nopirkt!Un ne jau visiem ir paziņas kas braukā uz to Rīgu lai atvestu to HDD!Varbūt kāds grib vispār man uzdāvināt kadu 160HDD uz jauno gadu!Jā protams kas darbojas ar ATA piesleg kabeli!?:)
Ob1 - ja nu patiešām - neaizmirsti Mopsi.
Autor - ja paveicas, vismaz kādu laiku te neko neraksti. (Ja nepaveicas - labāk jau arī)
http://kite.teh.lv/index.php?Language=2&cat_id=5&scat_id=40
HDD 160GB s.ATA ir veikalā 20.00Ls
20ls par 160gb ir par daudz. Jauns varetu maksat ap 15.
Autor, gaidi ar maisu, ka kads atdos mantas, kuras nav novecojusas un ir lietojamas.
zizitopam problemu nekad nebeigsies:)
bet paskaties internetveikalos, vini piegada visa Latvija, bet kur tu vispar dzivo?
jaunaaa gada daavanu vinjam vajag?
zheel, ka to daavanu vinjam moderaacija nedaavina,,,, par iipashu nekauniibu.....
ja šitais dabū savu HDD tad veči, es no jums privātmāju priekš sevis prasu. Jaunaisgads taču :)
ob1 rakstīja:
Man nav neviena 160GB HDD, ja kas. Tāpēc nevarēšu palīdzēt.
Tas jau par velti bija joks!Un zinot kur tu apmēram atrodies >>>galīgi nav pa ceļam!Par 20 ls. šeit nemūžam nekadu HDD neredzēt jo par 80GB te prasa 28Ls!Piemetot pāris latus jau cik skatījos 500GB var dabūt>>>Ar to piegadī jau arī ir takā ir >>uz reizi 10ls.jareiķin klāt!Nu nekas jagaid kautkad nakamgad kad kādu daļu par novembri algu atmetīs tad jau nopirks te patās!
Cappadonna rakstīja:
zizitopam problemu nekad nebeigsies:)
bet paskaties internetveikalos, vini piegada visa Latvija, bet kur tu vispar dzivo?
Problēmu jau nau ja prot atrisīnāt!
http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/computers/completing/hdd/fpngh.htm…
Latvija nav tik milzīga, lai braukšana uz Rīgu būtu milzīgs notikums.
Tikai ja tas 160 GB ir paredzēts retro kastei, par kuru bija runa citos topikos - vari arī "aplauzties" .
Puis, lien atpakaļ krātiņā un nenāc laukā, kamēr krīze nebeigsies. Vai arī aizej pastāvi pie baznīcas. Mūsdienās nevienam gluži par baltu velti neko nedod. tiešām bezkaunīgi no tavas puses prasīt, lai kāds uzdāvina.
noraut olas un uzshaut gaisaa liidz ar rakjeteem. :))
incanti, ko es driiz vareetu gribeet.... bentliju vai maaju pie juuras (tiesa, nepatiik ne tas, ne tas), hmmm....
jurro rakstīja:
Tikai ja tas 160 GB ir paredzēts retro kastei, par kuru bija runa citos topikos - vari arī "aplauzties" .
Par kadu retro kasti!A es jau to veco hlamu paņēmu dēl cietā diska lai tikai pārbaudītu savu jauno datoru >>Un ja vis atrisinājās ka bija iedomāies HDD ir čupā vai defekts ar kontaktiem!To paveco kasti dabuju pa pudeli, tāpat tagat pa pudeli dabūja 500GB HDD! Tākā Paldies alaham ka ir šai zemes placī ir radījis ne tikai idotus kā es ,bet par tiem daudz vairāk dzēraju kas pat miesīgo māti pardos pa pudeli!:)
Knight rakstīja:
noraut olas un uzshaut gaisaa liidz ar rakjeteem. :))
incanti, ko es driiz vareetu gribeet.... bentliju vai maaju pie juuras (tiesa, nepatiik ne tas, ne tas), hmmm....
Aaa kādas olas tu rautu ja es tavus dokumentus atrastu un tev nēbūtu pie dvēseles ne graša !Es pretīm gribētu par dokumentu atlidzināšanu -nekas par velti šajos laikos nonotiekot cik te frāze izskan bieži!>>>Ja tev nav naudas Tad KO tad gribētu to kīno redzēt ka tu sev olas rauj nost!!!
Ob1 tu ar labdarību uz jauno gadu nenodarbojies !?Man jau visu kompi nevajag tikai HDD!Vai es tev iedošu kompi un tu uzķīlē un adod kam tiešam vajag >>Un tam kam vajag tas būtu es!