Dekoderu slēptā informācija! 2
Bezvadu rūteris ar spēcīgu signālu? 4
WebSpy 4
Pa cik var pārdot MB Asus M2N - XE kopā ar nVidia GeForce 7200 videokarti? Iespējams pārdodu.. 12
Vai var Ubuntu instalēt ar Micro SD karti 3
paardodu elektrisko piena pumpi 0
Kāda jauda "Start" "Junior" pastiprinātājam... 3
Paulapro.lv - drošākais IT veikals
Lattelecom.lv- lētākā pāreja uz Ciparu TV
Router.lv - Mikrotik maršutētāji
Domām, idejām, mākslai un zinātnei!
2000MB bezmaksas LV failu sharings
Magneto.lv - atrodi savu otru pusīti
Kā pareizi pievienot Youtube video Draugiem.lv albumā bez maksas 27
Hakošanas konkursa organizatori: IE8 un iPhone kritīs pirmie 16
ASV valdība atceļ "Interneta neaiztikšanas" politiku 21
Veikts uzbrukums nano.lv serverim; uzbrūk Eiropas mājaslapām 23
Google darbinieks: Buzz neplāno ieņemt ne Twitter, ne Facebook vietu 6
stilīga lampa Glados - Triatel tehnoloģiju video ziņas 3
Kad Apple beigs stāstīt pasakas? 138
4 paaudzes iPhone - Triatel tehnoloģiju video ziņas 13
HP draiveris pievieno vecākiem touchpadiem multi-touch iespējas 12
MSI paziņo par jaunu klēpjdatoru – MSI P600 2
Western Digital piedāvā jaunus ārējos cietos diskus Mac lietotājiem 7
Ierīce Skin put - Triatel tehnoloģiju video ziņas 4
Iesaki Draugiem
/nav mikstinajuma zimes - fresh Win/
Domaju ka Win bija slims un tapec to parinstaleju. (sikumos neiedzilinoties)
Uzliku Win un testejot parliecinajos, ka tomer vaina ir CPU parkarsana..
Respektivi - sasniedzot 83*C temp. dators nedaudz bremze un ari interneta parlukosana klust kaitinosa - video bremze ieks youtube un ne tikai.
Sasniedzot so temp ari CPU noslodze attiecigi palielinas 80-85% (atverts tikai i-parluks).
Laptops jau ta ir atbalstits uz neliela paaugstinajuma (kadi 3 cm).
----Citreiz pat izsledzas, parkarstot, instalejot kadu softu.
Laptops - Toshiba Satellite A200 , CPU - Intel Mobile core 2 Duo T5500 (T5450 ).
Ta ka laptops pirkts kadreizeja M79 un garantija nedarbojas - jarisina problema pasa spekiem.
Gribeju atvert, bet atskruvejot visas skruves un meginot nonjemt vaku - izradas ka iekspuse starp augsejo un apaksejo korpusu ir 2 plastmasas savienojumi (gluzi ka skruves), bet tiem klat netieku...
-variants butu iztirit puteklus, bet esmu parliecinats, ka tas 100% efektu nedos... Lietots vairs nav jauns.
Vel ir variants nopirkt cooler pad (atvainojos ja nepareizi) , bet tas formas un mainigais ventilatoru skaits nekadu dizo skaidribu un uzticibu nevies..
Jo vairak cooleru iebuvetu, jo lielaks troksnis un putekli ar laiku daris savu ta ka ta! ??? Pareizi?
(tam jabut efektivam...)
Iestajies ir normals "besis" - nevar saprast ko lai iesaku ar to laptopu, jo stradat ar vinu normali vairs nevar...
Ludzu izpalidziet ar padomiem risinat so lietu...
BaLTais rakstīja:
/nav mikstinajuma zimes - fresh Win/.
jums, alnji, neapniik sjito rakstiit?!!
jeb juus visi 98 logus instaleejat?
kopsj xp laikiem NEKAADU PAPILDUTILIITU, lai dabuutu diakriskaas ziimes, NEVAJAG!
BaLTais rakstīja:
Gribeju atvert, bet atskruvejot visas skruves un meginot nonjemt vaku - izradas ka iekspuse starp augsejo un apaksejo korpusu ir 2 plastmasas savienojumi (gluzi ka skruves), bet tiem klat netieku...
un kaapeec alnjiem tur buutu jaalien? kas tur pazudis?
daudzmaz moderniem laptopiem radiatoru tiira vai nu nonjemot nelielu vaacinju no apaksjas, vai klavieri no augsjas.
labais alt + burts garumziimes ieguushanai uz visaam XP, vistaam un septiitniekiem, kaa defaults.
par paliktni - dod gan efektu. Man vienam lapsim (FS Amilo, AMD) staav apakshaa - uzkarst, bet pienjemami. Izsleedzot papildventilatorus - uzkarst veel un izsleedzas. Tiesa, ieksheejais ventilators ir gandriiz nojaats, bet nav laika nomainiit.
#2:
Klausies Alni! :)
---Atsevišķa vāciņa nav .. Bet kā īsti dabūt vaļā klavieri?
Nejauši uzgāju šo te - http://news.cnet.com/8301-17938_105-9700201-1.html
Vai max labākie cooling padi nodzen tikai 6*C ??? :o
tad aizej uz control panel, tad power, tad uzliec power schemes uz "Minimal power managment" vai "Max Battery". Pagaidi minūtes 10 - temperatuūra nokritīs. (jā, biosā iespējams vajag enablēt Speedstep).
pārlūkā iesaku izmantot flashblock - tas arī samazinās temperatūru.
nu jā - putekļus, protams arī vajag iztīrīt...
kaapeec man buutu kautkaadam alnim, kursj nejeedz izdariit sjo http://www.google.lv/search?hl=lv&q=Toshiba+Satellite+A200+disasse… kautkas jaastaasta?
#9 tāpēc, ka citādi alnis sadirsīs savu tošibu un tad būs jauns topiks šeit.....tad jau labāk uzreiz palīdzēt.
#10, tas alnis tak ir mans sens pazinja queenz :>
jamam ir taads roku izliekums :>
#3, te neiet runa par palikniem vai vinji dod efektu, bet gan par topika autora problemu - vai paliknis to atrisinatu. Druscinj tak vecit ir jaiebrauc fishkaa.
#2 bet piem netbokiem CPU ir MB apaksha un lidz ar to ari ventilators un lai tiktu klat ir jaizjauc 80% no kompiti. Shoreiz gan runa iet par notebuku, bet driz jau vien paradisies integretie CPU, ka netbukiem.
#4 mekle manuali ka izjaukt, bet klaviaturai parasti ir klipshi-(fiksētāji)
augshpuse tris un sanos 2. Fiksētājus tik neiespied/neaizspied pa dzilji (ar lielu speku).
P.S> un nenolauz klaviaturas ``vada`` fiksētāja klipsi, tapat arī tačpadam - esi uzmanīgs.
talsu spiideklis Haiduk ir zinosjs notebook izjauksjanaa, jo jamam klavieres uz klipsjiem :>
normaaliem cilveekiem parasti taas ir pieskruuveetas, vai nu ar paara skruuveem no apaksjas, vai ar 3-4 skruuviiteem, kuras atrodas zem paneliisja klavas augsjpusee.
ps. izjauksjanas manuaalis ir manis noraadiitajaa linkaa ar visaam bildeem...
#13 ja tu visu savu muzju nesedetu vien pie kompi, tad arī uzzinatu ka klaviaturas var atvienot ari citadi, ne tikai ar skruvem. Kā kuram laptopam/netbukam.
Neesmu saskaries ar dzilu aizvesturi - kā tu, kam klaviatūra ir jāatskrūvē :D
#14 miiljo dauniit, cik tad laptopus esi izjaucis?
par to, cik izdevaas salikt atpakalj, neprasiisju... taapat skaidrs, ka skaitlis n tiecas uz 0.
patiesiiba mani interesee, kaa taadaa visnotalj piemiiliigaa un jaukaa pilseetelee kaa talsi, var izdziivot taads gjeenijs, kaa tu?
neiet runa par to - cik, kas, ko ir izjaucis vai salicis :D :D :D lielīties ej sētā sīčiem :D īsts p0k3 karalis :> :D
rēcīgs tips :>
vispaar jau reti kuram lapsim klaviere ir uz klipshiem.
vienam IBM gan ir gadiijies redzeet, bet tas bija ar win98 un atbilstosha laikmeta.
katraa gadiijumaa, links ir - tur viss redzams.
tiesa, papildu dzese temperatuuru smuki samazina, tiesa, palielinaas troksnis (pat daargaa gala paliktnjiem ir dzirdami), bet par paareejo - nestaastiet muljkjiibas.
#18, tikai kad noperc un noteste - ienac un pastSTI, kā izgāzies ar visu Knight priekshgalā - gaidīšu.
Haiduk rakstīja:
... tad arī uzzinatu ka klaviaturas var atvienot ari citadi, ne tikai ar skruvem...
Un kurā bērnudārzā ar tādiem rotaļājas, puisīt ? Protams, var atvienot - ar āmuru un lauzni ne to vien to var izdarīt :D.
jurro, stulbības pataisa tevi vel stulbāku.
nemeklēsos pa youtube, jo man tas nav vajadzīgs, bet uz ātru roku: http://www.youtube.com/watch?v=FoTwln2SyQ4
haiduk - Tu paliec stulbaaks, vai kas notiek?
katrs jaunais komentaars sliid aizvien lielaakaas auzaas....
vispaar incanti, vai tas notiek pilnmeeness iespaidaa, jeb visu izshkjir lasiitprasme:
vienam IBM gan ir gadiijies redzeet
visam ir iznjeemumi, un to es pateicu.
tas nav standarts.
kā izgāzies ar visu Knight priekshgalā
Tu vari kaut ko kaadreiz arii pamatot? Un nestaasti par acmes paliktnjiem maksimaa... par 5ls gabalaa... Tikai atkal iesliideesi dziljaakaa purvaa...
chota ej, paspeelee hokji uz ledus, shodien tieshi braucu cauri Talsiem, tur taads feins ledutinjsh, iemeegjini.
#21: Puikiņ, ja tavai rotaļlietai tā ir, tad nesaki
..bet klaviaturai parasti ir klipshi-(fiksētāji)
, ja esi redzējis tikai vienu vai divus netbookus.
BaLTais , ja nu vēlies savu ārdīt, tad seko norādījumiem
Speciāli Haiduk - skatīt Page2 un turpmāk pārbaudīt info, pirms dot bezjēdzīgus padomus.
jurro, nestreso. Haiduk ir megadauns kopsj dzimsjanas, vienkaarsji nenjem jamo par pilnu...
lai jau perk to coolpadu, kas ta man. viņam tak laptops iet normāli :D bet, lai saprot, ka problēma ir iekša laptopa nevis plastmasas koverā, kas jāatdzesē.
losharas kaada veel os vaina tajaa ka liikas rokas un nekas vairaak atskruuvee valjaa un pie kuulera vienmeer ir kautkas liidziigs izolenaei kas aiztur puteklus to notiiri un vis buus ok
pie kuulera vienmeer ir kautkas liidziigs izolenaei kas aiztur puteklus to notiiri
Ko?
Ja gribi tiiriit termopastu, ok, bet nesauc to par izoleni un atmini, ka jaaliek jauna.
Varbuut tu par ko citu....
Jeb man miglojas...
#25. Luudzu klusee. Un tas vairs nav smiekliigi.
Haiduk rakstīja:
lai jau perk to coolpadu, kas ta man. viņam tak laptops iet normāli :D bet, lai saprot, ka problēma ir iekša laptopa nevis plastmasas koverā, kas jāatdzesē.
lai kaa man negribeetos atziit, bet haidukam sjoreiz ir pilniiga taisniiba...
talsos meteoriits traapiija?
aa, #26 ir no stikliem, nenjemt par pilnu.
nu kaada taisniiba - vairaakiem shiii kompja juuzeriem tachu atrodama viena ziepe - karstums.
Un, lai arii ko iztiiriitu, paarveidotu, tur vajadziigs kas nopietnaaks.
Protams, paliktnis buutu iisterminja risinaajums, jo atcelj portivitaati, tachu graadi pazeminaas REDZAMI, nevis par paaris. Un tas, jebkurā gadījumā ir tikai par labu..
Es mainiitu kooleri, bet pieljauju, ka tas buus jebljains pasaaciens....
Varbuut pats jau saaku muldeet. shon un riit pietiek.
laimiigu NY.
#26 - par to izoleni - jā - ir tāda, bet nedomāju ka viņa ir priekšā. vairak sliecos par putekļu kārtu, kas varētu būt priekšā ventilācijas ``šahtai`` no iekšpuses.
Tik dīvaini, bet šovakar izoperēju, kamēr sievas iemalkoja pie sarunām, vienu AS5530, kas rubījās ārā - un nu viss ir čikeniekā.
Bet atkal, atgriežoties pie tiem klipšiem vai skrūvēm, kā izņemt klaviatūru - šam bija klipši, bet tikai 2 augšpusē, kas man likās pārteigumaini uz tik lielu klaviatūru, ja jau AS One ir 3 klipši.
Knight, saproti - Baltā gadījumā coolpads nepalīdzēs. Tur iekšā ir entais karstums, kas laptopu piepilda tik strauji. - tas karstums tik ātri nenonāk laptopa dibena caur plastmasu, lai coolpads ar 3000000 ventilatoriem to atdzesētu (patiesība viņš neatdzesē, bet aizpūš karsto gaisu, ko izstaro plastmasa). Galvenais notikums risinās laptopa iekšpusē un viņš to neatrisinās līdz nenokļūs tur..
Haiduk rakstīja:
Knight, saproti - Baltā gadījumā coolpads nepalīdzēs. Tur iekšā ir entais karstums, kas laptopu piepilda tik strauji. - tas karstums tik ātri nenonāk laptopa dibena caur plastmasu, lai coolpads ar 3000000 ventilatoriem to atdzesētu (patiesība viņš neatdzesē, bet aizpūš karsto gaisu, ko izstaro plastmasa). Galvenais notikums risinās laptopa iekšpusē un viņš to neatrisinās līdz nenokļūs tur..
man auts...
fsjo.
es piekaapjos gjeenijiem.
pojebu kaads karstums.
veess gaiss ir veess gaiss...
paarlasi, ko es drukaaju - ne jau ieksheejaas probleemas tas atrisinaatu...
knight, vnk dabu coolpadu un izpeti, ko vinsh dara. lai nav vairak jaraksta
Pēc taviem komentāriem saprotu, ka tu doma ka coolpads pūš auksto gaisu laptopam dibena :D.
#34, davaj labaak citaadi - brauc ciemos.
man tieshi taads paliktnis staav zem FS firmas, 4 gadus veca lapsha kompja, kura AMD procis pat pilniigi atputekljots meedz paarkarst.
Alinju pat uzsaukshu,
Tikai - Tu pastaastiisi par to, kaads gaiss tiek puusts "laptopam dibenaa" ...
Runājot par paliktņiem:
http://news.cnet.com/8301-17938_105-9700201-1.html
Izskatās smuki, bet pamaz , manuprāt, tā temp ko var nodzīt!
Piemetīšu ogles :)
DO NOT USE 'CHILL MATS'!
Here's why;
manufacturer says: "They pull hot air AWAY from your laptop"
your laptop: Pushes hot air OUT of you laptop----put your hand in front of your fan port if you don't believe me.
When the chill mat pulls air away and your laptop pushes air out it creates a VACUUM inside your computer that has no air circulation.... THIS WILL INCREASE THE INTERNAL TEMPERATURE OF YOUR COMPUTER.
knight, man arī ir coolpads :)
manufacturer says: "They pull hot air AWAY from your laptop"
your laptop: Pushes hot air OUT of you laptop----put your hand in front of your fan port if you don't believe me (+1)
cooler pads pilnigi neko nedos Nopirku ar 3 ventilatoriem :D ! vari kvai pielikt ventilatoru klat, kas push auksto gaisu - pat tas nelidzes. Kvai abus divus reize.
Man bija T1350 vainigs (droshibas sistema rubija laptopu ara, kad uzkapa 90 gradi), nomainiju uz T5200 un bija cikeniekā. ap 50 gradiem, speles 65 max uzkapa.
Acer.