Paulapro.lv - drošākais IT veikals
Lattelecom.lv- lētākā pāreja uz Ciparu TV
Router.lv - Mikrotik maršutētāji
2000MB bezmaksas LV failu sharings
Poga.lv - lielākais foto portāls Latvijā
Veikts uzbrukums nano.lv serverim; uzbrūk Eiropas mājaslapām 21
4 paaudzes iPhone - Triatel tehnoloģiju video ziņas 13
HP draiveris pievieno vecākiem touchpadiem multi-touch iespējas 12
Hakošanas konkursa organizatori: IE8 un iPhone kritīs pirmie 13
MSI paziņo par jaunu klēpjdatoru – MSI P600 2
Western Digital piedāvā jaunus ārējos cietos diskus Mac lietotājiem 7
Google darbinieks: Buzz neplāno ieņemt ne Twitter, ne Facebook vietu 4
Kad Apple beigs stāstīt pasakas? 137
ASV valdība atceļ "Interneta neaiztikšanas" politiku 12
Ierīce Skin put - Triatel tehnoloģiju video ziņas 4
Peter Sunde preses konferencē runā par The Pirate Bay 18
Typeface izveido unikālu fontu katra cilvēka sejai 13
Tīmekļa pārlūku veidotāji neapmierināti ar Microsoft veidoto pārlūku izvēlni 22
Iesaki Draugiem
Sveiki, pedāvāju uz izsoli:
1.) LCD 17 collu monitors Samsung SyncMaster 710n - garantijas nav, bet ir labā darba kārtībā - nav neviena mirušā pikseļa;
2.) Powercom UPS Black Knight 600AP - lietots apmēram pusgadu, garantijai ar vajadzētu būt, bet negararantēju, ka atradīšu - arī labā darba kārtībā - strādā, ir vads, ar ko pieslēgt pie PC, programmatūra, kas automātiski izslēdz PC pēc noteikta laika, kad pazūd elektrība. Nāk līdz arī oriģinālā kaste.
Sākumcena 11Ls par komplektu (tikai kopā komplekts). Solis 1Ls.
Izsoles pēdējā diena 02.01.2010. līdz plkst.13.00.
Jāsavāc pašiem Ķengaragā, pie Ķengaraga tirgus. Bez piegādes.
Reālā cena kopā uz 150ls cik palūrēju. Gribētos jau paņemt bet izskatās, ka te ilgi solīsies :D
vari nespamot? kuru te uztrauc reaalaa cena.
ebayaa var krietni leetaak par visu Tavu reaali nereaalo.
Un tavs post nebūtu spams? Ta tinies uz savu ebaju un pērc. Ko tu te cīnies, ākst?
#11 ev vecīt nesoli baigās summas::)::):):):) viss ekšenz būs 12:59:59
bet uzvarēs tak tas kura likme būs precīzi iepostota līdz plkst 13:00, nevis sekundi vēlāk, tā?
Zilcis rakstīja:
Un tavs post nebūtu spams? Ta tinies uz savu ebaju un pērc. Ko tu te cīnies, ākst?
idinj, ja Tev pielektu kaadas letinjos ir cenas.... mees jau sen nedziivojam padomju laikos.
action patieshaam buus peedeejaas sekundees, jaa.... tikai kursh otrajaa janvaarii buus speejiigs kaut ko uzlikt.... man miglaa tiits....
Jā, izsole līdz 13.00 (tie, kuri būs nosolījuši 12.59 vēl tiks ņemti vērā, tie, kuri plkst.13.00 un vēlāk [pēc Datuves laika] netiks ņemti vērā).
eu es laikam uzvarēju.... kāpēc man nav DM?
Tak noteikumos nebija minēts vai izsole būs ar augšupejošu vai ar lejupejošu soli, tāpēc jau varēja solīt ka grib, skatos mans solījums pēdējais, tāpēc gribēju precizēt, autors= krāpnieks?:):)::):):):)
es noguleeju.
vispaar poter par ls 40 izsoli vinneejis. paareejie disableeti jo neieveeroja soli 1ls un gh.. kaa vienmeer.... nesaprot vaardu izsole tipiskajaa taas veidaa, tiesa, eksistee arii mazaaksoliishana, tachu tad tas tiek izcelts iipashi....
tikai, autor, tas bija jaapazinjo tak tev, ne man..
taatad, normaalos saitos buutu taa - autors vai nu klaaree kas un kaa, vai sanjem daavanu.
vispaar jau Skrufijs ir vadiibaa ar 41Ls, jo "Izsoles pēdējā diena 02.01.2010. līdz plkst.13.00."
nu bet šodien jau ir 4 datums, izsole sen jau beigusies, iespējams autors sen jau šo postu ir aizmirsis
Ņemu pa 11 :D