Paulapro.lv - drošākais IT veikals
Lattelecom.lv- lētākā pāreja uz Ciparu TV
Router.lv - Mikrotik maršutētāji
Poga.lv - lielākais foto portāls Latvijā
Veikts uzbrukums nano.lv serverim; uzbrūk Eiropas mājaslapām 21
4 paaudzes iPhone - Triatel tehnoloģiju video ziņas 13
HP draiveris pievieno vecākiem touchpadiem multi-touch iespējas 12
Hakošanas konkursa organizatori: IE8 un iPhone kritīs pirmie 13
MSI paziņo par jaunu klēpjdatoru – MSI P600 2
Western Digital piedāvā jaunus ārējos cietos diskus Mac lietotājiem 7
Google darbinieks: Buzz neplāno ieņemt ne Twitter, ne Facebook vietu 4
Kad Apple beigs stāstīt pasakas? 137
ASV valdība atceļ "Interneta neaiztikšanas" politiku 12
Ierīce Skin put - Triatel tehnoloģiju video ziņas 4
Peter Sunde preses konferencē runā par The Pirate Bay 18
Typeface izveido unikālu fontu katra cilvēka sejai 13
Tīmekļa pārlūku veidotāji neapmierināti ar Microsoft veidoto pārlūku izvēlni 22
Iesaki Draugiem
Lieta taada, kameert dators atradaas maajaas, straadaaja kaa pulkstenis. Peec paarveshanas no punkta a uz punktu b kaut kas laikam nojucis, jo iesleedzot datoru kuuleri griezhas, taapat arii cietais, bet uz monitora neko pilniibaa neraada, iesleedzot pelei laazers ar neiesleedzas, kaa arii klaviatuurai neviens no apgaismojumiem, jo parasti sleedzot iekshaa visas triis lamapas nomidzinaajaas!!!Transporteets tika saudziigi, taapat tika mainiitas video, ram , bet bez izmainjaam!!
mosh vareetu buut tas baroklis, jo piespiezot power pogu shamais iesleedzas, uzreiz izsleedzas un peec kaada briiza(apmeram sekundes 3-5) atkal iesleedzas
Pakaļā galīgā un nav kas atnāk palīgā!!!
Izskatās gan, ka PSU iet uz galu.
Šad tad ir redzēts, ka datorus pārvietojot slēdzis ir pārslēgts uz nepareizu spriegumu.
Izskatās pēc klasiskas transportēšanas traumas :) Pārspraud visas komponentes, izrausti visus štekerus, pasties, vai kāda pieckapeika nav aizkritusi aiz mātenes. Ja viss kārtībā, tad #1 ;)
m
shon tikshu pie cita psu, nomainiishu vispirms to, ja buus bez izmainjaam, tad drosh vien ka maatesdeelis buus vainiigs!
Tas no pieredzes :) Pamēģini visu PC izjaukt un salikt 2x. Visādi mēdz būt. :)
sviesckaukaac rakstīja:
mosh vareetu buut tas baroklis, jo piespiezot power pogu shamais iesleedzas, uzreiz izsleedzas un peec kaada briiza(apmeram sekundes 3-5) atkal iesleedzas
Ļoti izskatās pēc power pogas iesprūšanas.
Ja tev tas dators stāvēja mēnešiem ieslēgts un nebiji ne reizi uz ilgu lajku slēdzis laukā, tad pie vajnas ir mātes plate 100%
BleeK rakstīja:
Ja tev tas dators stāvēja mēnešiem ieslēgts un nebiji ne reizi uz ilgu lajku slēdzis laukā, tad pie vajnas ir mātes plate 100%
absoluutas glupiibas.
cthulhu_awake rakstīja:
BleeK rakstīja:Ja tev tas dators stāvēja mēnešiem ieslēgts un nebiji ne reizi uz ilgu lajku slēdzis laukā, tad pie vajnas ir mātes plate 100%absoluutas glupiibas.
Kas tad cits?
sviesckaukaac rakstīja:
shon tikshu pie cita psu, nomainiishu vispirms to, ja buus bez izmainjaam, tad drosh vien ka maatesdeelis buus vainiigs!
Ja tas būtu PSU tev viņš vispār neslēgtos iegšā
sviesckaukaac rakstīja:
Manam PC ar bija šāda kaite. Viss tas beidzās tikai tad, kad nomainīju MB.
cthulhu_awake rakstīja:
#11, #12, ej prom, luudzu. kameer es veel jauks.
Pēc sleis teksta, kas apliecināja manis teikto liecina, ka tu kārtējo reizi kļūdies :)
Man nopat bija tā pate problēma - teikšu uzreiz pie vainas ir Mātesplate. Es nomainīju un viss gāja.. iesaku tev arī to pāšu..
ob1 rakstīja:
#15, ej prom. Citādi es dabūšu banu.
Divi idioti parādijušies LOL...reku jancuks91 arī pierāda kam taisnība...
ob1 rakstīja:
jancuks91 tikai pierāda, ka viņš ir tāds pats stulbenis kā tu, dauni.
Tad pasaki, kas pēc tavām domām ir pie vajnas? Tikkai nesaki , ka PSU jo, tad tu pierādīsi cik tu esi tups...
ob1, lai vinji peras...
tev nav poxuj?
agri vai veelu sjaadi purni ierodas pie manis ar naudu zobos :>
galu galaa man arii eest gribas :>
ir, ķirzak, ir.
mūžīgi - kā ieieju šajā forumā, tā mani izbesī un kādu laiku šeit nerādos.
ob1 rakstīja:
ir, ķirzak, ir.
mūžīgi - kā ieieju šajā forumā, tā mani izbesī un kādu laiku šeit nerādos.
Nu bet ja tu esi tik gudrs, tad pasaki, kas ir pie vajnas?
@ Bleek
Liecies mierā muļķi, nav tava problēma. Spriežot pēc tavas aktivitātes, šis jautājums tevi nodarbina vairāk neka pašu autoru!! :D
Un iemācies rakstīt vārdu "vaina"
skiny rakstīja:
@ Bleek
Liecies mierā muļķi, nav tava problēma. Spriežot pēc tavas aktivitātes, šis jautājums tevi nodarbina vairāk neka pašu autoru!! :D
Un iemācies rakstīt vārdu "vaina"
johaidī ku gudri šeit visi :D...
Kāds tam sakars ar ram vai video ? MB nokāvusies (nu, varbūt arī baroklim kāds spriegums pazudis).